Cum aleg un scaun pentru gaming?

0 Shares
0
0
0

Esti o persoana impatimita a jocurilor pe calculator? In aceste conditii, cu siguranta iti doresti sa ai un calculator foarte performant, care sa iti permita sa joci toate jocurile preferate.

Apoi, cu siguranta ai nevoie de o viteza mare la internet, mai ales pentru ca joci cu diferiti alti gameri, si nu doresti sa intampini probleme din cauza vitezei la internet.

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand esti un gamer impatimit, este sa iti alegi un scaun pentru gaming perfect. Poate parea un lucru lipsit de importanta pentru cei care nu sunt prieteni cu gamingul, dar tu ca impatimit al jocurilor video, stii cat de important este sa ai la dispozitie un scaun pentru gaming de cea mai buna calitate.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti alegi scaunul potrivit pentru gaming, trebuie sa stii ca acesta nu este la fel ca un simplu scaun de birou, asa ca trebuie sa tii cont de cateva detalii care te pot ajuta sa faci alegerea corecta.

Tipul scaunului

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui scaun pentru gaming, iti poti indrepta atentia spre diferite modele de scaune pentru gaming. In comparatie cu scaunele conventionale de birou, acestea au aditii speciale in zona lombara si in zona cervicala, astfel incat sa ai o pozitie corespunzatoare.

Exista apoi si diferente care tin de ergonomie, dat si de faptul ca unele scaune iti pot oferi un acces mai rapid la mouse si tastatura. Exista de-asemenea scaune pentru gaming care iti permit un balans mai mare, fara a se dezechilibra.

Exista si scaune pentru gaming fixe, dar si scaune pentru gaming pe roti, asa ca in functie de preferinte poti alege tipul care consideri ca ti se potriveste cel mai bine.

Exista de-asemenea scaune pentru gaming de tip balansoar, iar acestea reprezinta o optiune foarte buna pentru acei gameri care se joaca foarte mult pe consola si care se uita la un ecran mare.

Un scaun pentru gaming de tip balansoar ofera o pozitie comoda, insa chiar si in aceste conditii, nu reprezinta cea mai ergonomica solutie. Aceste scaune pentru gaming sunt lipite de postament, au forma literei L, in timp ce spatarul si zona de sezut care sunt singurele componente, sunt strans prinse impreuna.

Acest lucru este foarte important, pentru ca nu exista posibilitatea de a te rostogoli in timp ce stai pe scaun si te joci, insa pentru unii gameri, un asemenea scaun nu ofera cea mai confortabila pozitie. Un asemenea scaun este insa si voluminos si greu, iar unii utilizatori cauta alte alternative.

Scaunul pentru gaming de tip piedestal reprezinta o alta solutie pentru cei care au nevoie de un scaun pentru gaming. Acest tip de scaun este ideal atat pentru cei care folosesc o consola pentru jocuri, cat si pentru cei care joaca jocuri pe calculator.

Forma ergonomica a unui scaun de tip balansoar, este combinat cu designul ergonomic al scaunelor pentru calculator, astfel incat sa se obtina un scaun care are sprijinul de tip piedestal, foarte jos. Un asemenea scaun insa, pe cat de util este, pe atat de greu este si de dificil de mutat.

Scaunul sac reprezinta o alternativa pentru gameri, chiar daca nu este neaparat creat pentru gameri. Multi dintre acestia insa il folosesc, chiar daca nu este nici ergonomic si nici sanatos.

Scaunul pentru simulatoare reprezinta o alta optiune interesanta pentru multi gameri, in special pentru cei care joaca diferite jocuri ce curse de racing.

Acestea sunt asadar tipurile de scaune pentru gaming spre care isi pot indrepta atentia toti cei care sunt pasionati de jocurile video.

0 Shares
You May Also Like