Cauti aplicatii utile si sigure pentru smartphone? Descopera o selectie a celor mai bune!

0 Shares
0
0
0

Cauti aplicatii utile si sigure pentru smartphone? Descopera o selectie a celor mai bune!
Celor care cauta aplicatii Android utile si sigure, le sunt prezentate selectia care ii va ajuta sa profite mai mult de telefon. Sunt aplicatii de productivitate, instrumente de comunicare, fotografie si divertisment ce pot fi instalate din Play Store.

Selectia a fost facuta pe baza evaluarii utilizatorilor, a tabelelor de clasificare si a experientei specialistilor, cu aplicatii de la cele mai utile la cele mai utilizate. Aici ai aplicatii gratuite de instalat in orice moment pe tableta sau pe telefonul Android, in deplina siguranta, ce nu iti vor defecta telefonul si nici nu va trebuie sa apelezi la serviciile unui magazin de reparatii telefoane Bucuresti  dupa instalarea acestora.

Gboard – Tastatura Google

Aplicatia Android primeste imbunatatiri cu fiecare actualizare, facand-o mai utila. Este un mare plus la telefon si te va ajuta sa tastezi mai repede si mai bine, oferind in acelasi timp, de asemenea , bune optiuni pentru personalizarea aspectului tastaturii.

Snapseed

Snapseed este o aplicatie excelenta de la Google, fiind un editor foto excelent gratuit . Daca vrei sa modifici parametrii fotografiilor pe care le faci, sa iti creezi stilul de editare sau pur si simplu sa faci ajustari rapide, atunci vei dori aplicatia.

Este foarte placuta interfata intuitiva, cu o organizare simpla a meniurilor. Este plin de utilitati, stiluri sau presetari pe care le poti aplica cu un singur clic si diferitele optiuni de export sau partajarea pe retelele sociale.

Spotify

Aplicatia Android „obligatorie” pentru oricui ii place sa asculte muzica de pe telefonul mobil. Aplicatia este gratuita si are o biblioteca in continua expansiune de muzica si podcast-uri , cu un plan gratuit si cu plata, Premium. Ofera posibilitatea de a personaliza playlisturi , de exemplu, poti vedea si auzi ceea ce au auzit cel mai mult prietenii tai. Este disponibila si pentru computere si este prezent in asistenti virtuali.

Twitch

Industria e-Sports continua sa creasca si, daca vrei sa tii pasul cu jucatorii sau jocurile tale preferate, instaleaza aceasta aplicatie gratuita pe Android. Aplicatia Twitch este bine optimizata, simpla si usor de inteles.

Poti ajunge sa stii jocuri noi si sa vezi evolutia mai multor stele ale sportului. Daca doresti sa incepi sa joci si sa partajezi fluxurile tale , poti face acest lucru si in aceasta aplicatia bine dezvoltata pentru Android.

NordVPN

Pentru a debloca continut restrictionat in unele tari, pentru a naviga in siguranta pe telefonul tau mobil , pentru a asigura confidentialitatea online si pentru a impiedica partajarea datelor tale, utilizarile unui VPN sunt diverse, iar cel mai bun este NordVPN.

Aplicatia Android este gratuita, dar serviciul este platit . Este cea mai buna solutie pentru smartphone-ul, tableta si computerul de astazi datorita echilibrului dintre capacitati, filtre, interfata intuitiva si raportul pret/calitate cu mai multe planuri de pret.

Nova Launcher

Cu aceasta aplicatie poti personaliza practic toate elementele grafice de pe telefon, de la ecranul de start pana la modul in care sunt organizate pictogramele aplicatiei si aspectul meniului. Este extrem de optimizat si nu va scadea performanta smartphone-ului.

0 Shares
You May Also Like