Ce este lipoaspiratia cu laser?

0 Shares
0
0
0

Ce este lipoaspiratia cu laser?Una dintre cele mai des efectuate interventii estetice in Romania, este fara indoiala lipoaspiratia, interventie chirurgicala foarte eficienta si foarte rapida, care are ca si principal obiectiv remodelarea corpului fara a depune eforturi fizice considerabile, sau fara a urma fel si fel de diete daunatoare.

Lipoaspiratia poate sa fie cea mai indicata solutie pentru eliminarea excesului de grasime acumulat in zona abdominala, pe solduri, coapse, fese, gusa sau brate.

Trebuie mentionat faptul ca exista mai multe tipuri de liposuctie, asa ca putem sa amintim lipoaspiratia clasica, lipoaspiratia cu laser, lipoaspiratia asistata electric sau lipoaspiratia cu ultrasunete.

Ei bine, dintre toate tipurile de lipoaspiratie, cea mai des utilizata este lipoaspiratia cu laser, si chiar si majoritatea chirurgilor esteticieni prefera sa efectueze acest tip de lipoaspiratie, in defavoarea celorlalte tipuri de lipoaspiratie.

Pentru lipoaspiratia cu laser, sunt ideali acei candidate care au depozite adipoase localizate in abdomen, coapse, fese, brate, gusa sau zona mamara la barbati. Deasemenea, candidatul ideal pentru interventia de lipoaspiratie cu laser este acea persoana care are o stare buna de sanatate fizica si mentala.

Pentru lipoaspiratia cu laser este ideala orice persoana care are asteptari realiste privind rezultatul acestei interventii, si nu in ultimul rand, candidatii trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti.

Acest tip de lipoaspiratie implica infiltrarea unei solutii speciale in zonele vizate, si introducerea unui tub special cunoscut si sub denumirea de canula in tesutul adipos, prin incizii de 3-4 mm.

De cele mai multe ori, aceste incizii sunt ascunse in cute ale pielii, sau in zonele care pot sa fie mascate de catre lenjeria intima, pentru a nu fi vizibile. Ei bine, datorita caldurii emise de laser, grasimea se lichefiaza, se limiteaza sangerarea, si se va produce coagularea la nivelul vaselor mici.

Mai apoi, prin aceleasi incizii, si cu o alta canula atasata unui sistem de vacuum, se va aspira toata grasima topita, iar astfel se va ajunge la remodelarea corporala dorita.

Trebuie mentionat referitor la lipoaspiratia cu laser, faptul ca aceasta are o serie importanta de avantaje, si ca este cea mai sigura metofa de eliminare a depozitelor de grasime inestetice.

Persoanele care opteaza pentru acest tip de lipoaspiratie, vor scapa fara diete stricte de grasimile care pot sa afecteze sanatatea corpului.

Un alt avantaj al acestui tip de lipoaspiratie, este acela ca topeste grasimea uniform, fara ca mai apoi sa ramana urme inestetice sau umflaturi.

Odata cu acest tip de interventie, pielea va deveni mult mai neteda din cauza stimularii productiei de colagen subtegumentar.

Iarasi este foarte bine de stiut faptul ca lipoaspiratia cu laser nu este deloc o interventie dureroasa, pentru ca se face sub anestezie generala, nu necesita spitalizare, iar recuperarea in urma unei astfel de interventii se poate face la domiciliul pacientului.

Asa cum in cadrul fiecarei interventii chirurgicale pot aparea fel si fel de complicatii, si atunci cand discutam despre lipoaspiratie cu laser pot aparea complicati (foarte rar), iar acestea ar putea sa fie tromboflebita sau trombemebolismul pulmonar, insa dupa cum spunem, aceste complicatii apar foarte rar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…