Ce fel de trandafiri sa oferi?

0 Shares
0
0
0

Ce fel de trandafiri sa oferi?A oferi trandafiri unei femei este un clasic atemporal care traverseaza veacurile. Datorita parfumului lor incomparabil si frumusetii lor uimitoare, trandafirii vor atinge cu siguranta inimile celor care ii vor primi cu toate ocaziile, deoarece sunt simbolul floral care transmite cel mai puternic mesaj al iubirii. Cu toate acestea, efectul va avea un succes complet numai daca anumite coduri sunt respectate.

Intr-adevar, exista mai multe lucruri de stiut inainte de a oferi flori, in acest caz fiind vorba de trandafiri, pentru a fi siguri ca mesajul pe care doresti sa il transmiti este cel potrivit.

Si pentru asta, va trebui sa ai grija sa alegi culoarea potrivita pentru trandafirii tai, deoarece semnificatiile sunt diferite de fiecare data, dar va trebui, de asemenea, sa acorzi atentie numarului de trandafiri pe care urmeaza sa-i oferi.

In acest context, vom vedea ca nu numai numarul de trandafiri are o semnificatie speciala, ci vom afla si motivul pentru care este recomandabil sa oferi trandafiri in numar impar.

Semnificatia culorilor trandafirilor

Asa cum s-a subliniat in introducere, fiecare trandafir isi are semnificatia lui. Daca se accepta in mod obisnuit ca trandafirul este floarea iubirii, este totusi necesar sa te uiti la simbolismul culorii lor pentru a cunoaste mai detaliat semnificatia lor reala. Aceasta este ceea ce vom vedea acum.

– Trandafirul Rosu

De departe, cel mai iconic si cel mai oferit dintre toate – in special de Ziua Indragostitilor – trandafirul rosu reprezinta o dragoste intensa si arzatoare si este in mod firesc cel pe care il vei oferi iubirii vietii sale.

– Trandafirul roz sau violet

Trandafirul roz va fi rezervat pentru persoanele pentru care simti gingasie, ca in timpul nasterii unei relatii, de exemplu, sau pentru a depune marturie despre o anumita afectiune, un sentiment de recunostinta si, in acest cadru, un trandafir de gradina floribunda Heidi Klum va fi ideal de oferit unui membru al familiei tale cum e mama sau bunica.

– Trandafirul alb

Culoarea alba evoca puritatea si perfectiunea, aceasta permite trandafirului alb sa fie floarea perfecta pentru multe ocazii solemne si mai ales la nunti.

– Trandafirul galben

In dragoste, trandafirul galben este legat de infidelitate si gelozie si, prin urmare, este recomandabil sa nu-l oferi iubitei tale. Dar culoarea galbena este si cea care evoca sentimente calde si ca atare, va fi un cadou minunat, plin de optimism, pentru a simboliza o prietenie frumoasa in care bucuria de a trai are loc in centrul relatiilor pe care le ai cu iubita ta.

– Trandafirul portocaliu

Culoarea portocalie evoca instantaneu focul si, prin urmare, asocierea sa cu dorinta si atractia este usor evidenta. Astfel, il poti oferi celui dorit, iar mesajul transmis trebuie sa fie inevitabil neechivoc.

Oferi trandafiri in numar impar?

Dincolo de 10, nu mai conteaza cu adevarat, iar numarul total de trandafiri, impar sau par, nu mai este important, deoarece gestul si atentia trec mai presus de orice. Dar sa stii ca sub 10, este recomandabil sa oferi trandafiri in numar impar si acest lucru se datoreaza mai ales din considerente estetice si armonioase.

0 Shares
You May Also Like