Pe scurt, cat dureaza un scaun de gaming?

0 Shares
0
0
0

Cat dureaza un scaun de gaming?Doresti sa cumperi un scaun de gaming, dar inainte de a incepe o achizitie ai dori sa stii care este durata de viata a unui scaun de joc: 1 an, 5 ani sau 10 ani?

Pe scurt, cat dureaza un scaun de gaming?

In general, un scaun de gaming are o durata de viata minima de 2 ani. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor isi pastreaza scaunele de joc mult mai mult decat atat: in medie intre 3 si 5 ani. Dar depinde de alti factori, cum ar fi calitatea constructiei, intretinerea si numarul de utilizari.

Deci, poate varia enorm de la un individ la altul.

Intr-adevar, exista mai multi factori care vor afecta durabilitatea scaunului tau:

  • Numarul de ore de utilizare
  • Calitatea materialelor utilizate pentru fabricare
  • Intretinerea pe care i-o vei dedica acestuia.

Numarul de utilizari este in mod evident un punct important. Este usor de inteles ca, daca iti folosesti scaunul des, acesta se va deteriora mai repede.

Vom vorbi mai degraba despre cel mai interesant factor de vazut mai ales daca doresti sa cumperi un scaun de gaming Genator V1, piele perforata, suport picioare, Negru/Roz: materialele.

Ce se poate strica la un scaun de gaming?

Un scaun de gaming nu este un obiect extrem de complicat, dar exista inca mai multe parti care se pot strica in timp, facand scaunul inutilizabil si, prin urmare, bun pentru demitere.

Iata o lista cu cateva lucruri care se pot strica in functie de componentele scaunului:

  • Cadru metalic
  • Cotiere
  • Baza
  • Rotile
  • Perna pentru cap si suport lombar
  • Pistonul

Dintre toate articolele de pe lista, cadrul metalic este de departe cel mai putin probabil sa esueze.

Cotierele se pot rupe in mai multe moduri datorita manipularii, mai ales daca sunt fabricate din plastic de calitate slaba si/sau daca sunt libere.

Baza poate ceda, de asemenea, daca ai luat un scaun peste limita greutat ii tale si acelasi lucru pentru piston si roti. Luarea unei baze metalice va fi deja o garantie de rezistenta.

Acesta este motivul pentru care trebuie sa alegi un scaun pentru gaming in functie de morfologia ta.

In cele din urma, perna capului si suportul lombar se pot aplatiza in timp daca sunt umplute cu spuma de proasta calitate.

In ceea ce priveste tapiteria, aceasta nu este un element esential pentru functionarea scaunului, dar retineti ca in timp va avea de suferit. Pielea PU nu va fi la fel de durabila ca pielea reala . Si scaunele de joc din tesatura necesita un efort mai mare in ceea ce priveste ingrijirea, altfel pot imbatrani foarte rau.

Garantiile producatorilor

Constructorii calculeaza lungimea garantiei facand astfel pentru a minimiza rata de rentabilitate in perioada de garantie.

Practic, in aceasta perioada, daca ai o utilizare normala a scaunului pentru gaming, exista foarte putine sanse ca acesta sa se rupa sau sa se strice.

Standardul industrial este de 2 ani, de unde raspunsul meu de mai sus. Dar cred ca un scaun premium pentru jocuri poate dura confortabil 3-5 ani.

0 Shares
You May Also Like