D’ale lui Ovi Olaru

Ce-i ăla ? Un retardat.


Retardaţii sunt nişte întârziaţi mintal, adică ăia ce trăiesc degeaba pe pământ, nu reuşesc să facă nimic în viaţă. De supărare, în prostia lor, de ce cele mai multe ori îi înjură pe cei care se descurcă şi o duc bine, îi trollează, se cred deştepţi, ascultă manele.

Retardaţii nu-şi vin la normal, sfârşesc în sărăcie, fiind slugile altora. Retardaţii sunt cei mai păcătoşi, având în vedere că trăiesc în prostie, în neştiinţă. Consider că cel mai mare păcat al omului este neştiinţa, datorată îngâmfării. Îgâmfarea este un mare pericol, fiind soră cu prostia. De cele mai multe ori, un om prost este îngâmfat, dovedind prostia prin faptele sale, dar şi prin simpla prezenţă a sa în public. Zilnic ne lovim de minim un prost. Prostia este eternă şi invincibilă. Chiar dacă proştii ar muri, prostia nu ar dispărea. Şi din oamenii deştepţi se mai naşte un prost.

Retardaţii le înţeleg pe toate pe dos. Chiar dacă încerci să le vorbeşti pe limba lor, ei tot nu o să înţealeagă, ţinând de prostie ca de viaţă. În ultima perioadă am cam fost “asaltat” de retardaţi. Încă mai folosesc reţeaua de socializare ce poartă numele de Facebook. Da, reţeaua asta de socializare e atât de cunoscută, încât şi proştii şi-au creat un cont pe Facebook pentru a distribui manele, înjurături, poze cu femei goale, etc.

De felul meu sunt un om calm. Am răbdarea necesară de a discuta şi cu un prost, dar nu şi cu cei care se mai şi mândresc cu a lor prostie.  Toate au o limită, mai puţin prostia.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.