Cu ce a greşit Blogatu?

0 Shares
0
0
0

blogatuPe Călugăru Ovidiu-Marius, autorul paginii web blogatu.ro , personal nu-l mai consider blogger. Înainte de a continua cu un argument, vreau să spun de la început că nu am nimic de împătţit cu Marius, nu sunt certat cu Marius. În trecut mi-a dat şi sfaturi, mi-a făcut şi un review la blog. Cred că şi acum se mai ţine de metoda asta prin care încearcă să aducă de partea lui cât mai mulţi bloggeri, ca după un timp să-i vândă la advertiseri, ca să ia bani. Blogatu organizează concursuri prin care promite firmelor că o să obţină rezultate. Bloggerii ce participă primesc un os, iar Blogatu primeşte muşchiul. Văzând că treaba asta a prins, după ce l-a copiat pe Chinezu, Blogatu cam asta postează pe site-ul său. Pe site-ul său, Marius nu mai scrie ca un blogger, îşi foloseşte pagina web doar pentru marketing online.

0 Shares
7 comments
 1. Din cate vad nici macar nu ai cont pe siteul lui de concursuri. Asa ca ce spui tu aici, poti fi considerat hatter. Fa-ti un cont, vezi ce face siteul pt cei care au user si pe urma spui

   1. si pe ce s-ar baza afirmatiile tale? Apropo, imi dai si mie CUI-ul de la “firma” ta?

    1. Nu mai incerca tu sa faci din tantar, armasar. N-am eu treaba cu activitatea lui, doar ca nu-l mai consider blogger. Ar putea sa-si schimbe numele in marketatu , ca tot nu mai are blog, ci site de marketing online.

 2. Asta am observat si eu…nu stiu cum pot comenta aceasta schimbare… oricum in ultimul an, ne scria ce se intampla in Suleyman Magnificul, de parca m-ar interesa pe mine sau pe altcineva…eu ii urez succes in ceea ce a pornit… oricum nu am participat niciodata la vreunul dintre concursurile organizate de el…si nici nu am de gand… nu am primit cam nimic din online-ul asta si nici nu cred ca voi primii. De aceea tind sa raman la nisa personala…pentru inima mea :)).

 3. Inainte il citeam zilnic. Acum, nu-l mai citesc.
  @Razvan: si cu ce te alegi? Cu oscioare

 4. In ceea ce priveste relatia cu mine, Marius (Blogatu) a fost intotdeauna corect. Nu mi-a cerut niciodata sa ma implic intr-o campanie care mi-a displacut inca din start. Banii si, in general, premiile au ajuns mereu la timp. Nu stiu daca mai e blogger sau nu, insa este un om extrem de corect si, zic eu, asta conteaza cel mai mult intr-o colaborare.

Comments are closed.

You May Also Like