Ce model de usa rezistenta poti alege acum?

0 Shares
0
0
0

Ce model de usa rezistenta poti alege acum?Oricine destine o afacere stie ca are mereu nevoie de materiale de calitate si de usi spcial create pentru orice domeniu industrial sau comercial.

Multe modele de usi industriale si usi caracteristice unor anumite domenii de activitate vin acum la preturi tot mai avantajoase pentru cei care au nevoie de ele, calitatea fiind garantata pentru fiecare dintre ele.

Usile de garaj, de exemplu, pot fi unele sectionale sau pot fi usi de garaj de tip rulou. Fiecare tip prezinta mai multe avantaje si poate fi ales in functie de ceea ce iti trebuie pentru locuinta sau pentru afacerea ta. Usile de garaj sectionale se folosesc atat in scop comercial, cat si in cazul unor locuinte.

Ele se pot monta si in spatii inguste, acolo unde nu exista foarte mult spatiu. Sina pe care usa se deplaseaza atunci cand este inchisa si deschisa se monteaza direct pe tavan, oferind siguranta in procesul folosirii ei.

Un garaj care are o asemenea usa va fi izolat fonic si termic fata de exterior, oferind tot ceea ce este necesar pentru a-ti pastra masina in deplina siguranta. Garajul tau va fi foarte bine izolat fata de mediul exterior si usa respectiva nu va putea fi deschisa de nimeni din exterior.

Actionarea unor astfel de usi de garaj se poate face manual sau automat, cu ajutorul unui motor electric. Aceste usi se pot monta cu destul de multa usurinta, fara a fi nevoie de montaje speciale pe langa ele.

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu functionarea acestor usi si actionarea lor deoarece ele sunt garantate pentru mii de actionari. Protectia anti-efractie este foarte eficienta in acest caz si te ajuta sa iti tii in siguranta nu numai bunurile din propriul tau garaj, ci si din intreaga locuinta care este legata de garajul respectiv.

Aceste usi au feronerie galvanizata, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu calitatea acestor materiale utilizate. Usile de garaj rezista inclusiv la diverse intemperii, asa cum sunt ploile, vantul, zapada si chiar la actiunea focului.

O usa de garaj de calitate poate rezista chiar si timp de 34 de ani, adica circa 25.000 de cicluri, la un ritm de utilizare de doua cicluri pe zi. Cei care au garaje mai mari pot opta si pentru includerea unor usi pietonale in usile de garaj cu o latime mai mare. Grosimea panourilor de otel ajunge la aproximativ 42 de mm.

Ele sunt umplute cu spuma poliuretanica ce nu este inflamabila si poate fi foarte rezistenta in diverse conditii. In domeniul industrial exista multe tipuri de usi de garaj ce pot fi alese pentru mai multe tipuri de afaceri din acest sector.

Cel mai bine este sa se construiasca usile de garaj industriale dupa specificatiile fiecarui client in parte. Usile de acces in garaje mari se pot particulariza pentru a se asigura accesul cu ajutorul unor carduri sau cartele magnetice speciale. Astfel, eficienta unei afaceri creste destul de mult in anumite conditii.

0 Shares
You May Also Like