Ce părere aveți despre blogurile românești?

0 Shares
0
0
0

În ultima perioadă au apărut tot mai multe bloguri, companiile au alocat mult mai mult mălai pentru promovarea pe bloguri.  Ăsta-i un lucru bun. Se pare că s-au trezit la realitate, dându-și seama că blogurile au un rol împortant în promovarea produselor/serviciilor. Sunt mulți bloggeri ce trăiesc doar din blogging, având un talent excepțional la scris. Jurnaliștii au intrat și ei în lumea asta, bucurându-se de libera exprimare. E limpede că televiziunile, ziarele și radiourile sunt conduse de ăia cu bani, iar jurnaliștii sunt obligați să scrie după cum li se dictează, să vorbească ca niște papagali. Lumea s-a cam scârbit de penibilitatea apărută zilnic prin presă, de încercările nesimțite de manipulare. Acum a nu se înțelege că vreau să spun că toți jurnaliștii sunt așa, mai sunt și mici excpeții. Consider că domnul Cristian Tudor Popescu merită să fie luat în seamă. Se pricepe omul, încă nu și-a vândut și modul de a gândi.

Păreri despre bloguri au auzit multe, însă majoritatea au venit doar de la cei care s-au simțit amenințați de nebunii ăștia ce nu prea se pot cumpăra așa ușor precum trusturile de presă. Acum aș cam vrea să-i aud pe cei care doar se informează online, pe ăia care sunt curați ca lacrima.

0 Shares
2 comments
  1. Adevăratele bloguri chiar pot schimba mentalități, adevăratele bloguri sunt ca și cărțile ( sau jurnalele ) mereu ceva nou de învățat de la ele.
    Diferența este că prin blog „autorii” pot vedea punctele de vedere ale cititorului și să clarifice unele probleme și, desigur, să socializeze cu ei… Eu sunt de părere că blogurile românești sunt foarte bune ( am o părere foarte bună despre ele ).. Dar ca de obicei există excepții ( întotdeauna există )… Și totuși, românul se pricepe la vorbă ( e chiar profesionist )!

    1. Ai dreptate. Am uitat să spun că mai sunt și bloggeri invidioși, bloggeri ce se ceartă cu ai lor colegi. Consider că noi, bloggerii suntem colegi. Companiile îi aleg de cele mai multe ori pe cei mai buni, pe cei care au muncit mult ca să ajungă sus.

Comments are closed.

You May Also Like