Soluții it

0 Shares
0
0
0

solutii itNu mai este o noutate faptul că tehnologia a ajuns pe înalte culmi, nu mai este o noutate faptul că persoanele juridice au de câștigat din toată treaba asta. La ce mă refer când spun asta?

Păi activitățile firmelor sunt simplificate, firmele obțin clienți prin intermediul internetului. E foarte adevărat și faptul că nu toate firmele obțin clienți online, dar activitatea este simplificată de cel puțin un calculator. Să vă dau și un exemplu banal pentru a vă face să înțelegeți ce spun. Plățile online nu mai necesită un drum la bancă de fiecare dată când o plată trebuie să fie efectuată. E nevoie de acces la internet sau de un telefon. De ceva timp se pot efectua plăți și prin intermediul telefonului mobil.

Acum să vă expic de ce mai sunt firme ce nu obțin clienți prin intermediul internetului. Ori nu au site, ori nu au un site bun, optimizat corect pentru motoarele de căutare. Am mai văzut firme ce nu au nici cont pe rețelele sociale. Asta-i prea ca la țară. Consider că și firmele trebuie să guște din fructul ăsta numit social media. Interacționând cu lumea e posibil ca din numărul ăla de prieteni de pe rețelele sociale, cineva să aibă nevoie de produsele sau serviciile oferite. Treaba nu e deloc complicată, dacă nu doriți să plătiți un angajat să se ocupe de prezența online deoarece considerați că salariul reprezintă un cost prea mare, găsiți destule firme ce se pot ocupa de treaba asta. Și încă ceva, un calculator poată să reducă și numărul de angajați. Sunt destule programe ce pot să facă o treabă mai bună decât o parte dintre angajații firmei.

Acum să vorbim puțin și despre tehnologia gustată de persoanele fizice…

Majoritatea oamenilor au un calculator, dar și conturi pe rețelele sociale. Unii utilizează calculatorul pentru a învăța ceva nou, alții doar pentru a se juca și a căuta gagici goale pe Google sau pe rețelele sociale. Eu lucrez în domeniul pnline de la vârsta de 16 ani. Atunci mi-am făcut primul blog. La 16 ani nu știam să fac prea multe lucruri. Pe parcurs am învățat să fac siteuri, să le optimizez corect SEO, să promovez online diverse afaceri. Recunosc că m-a îndrumat cineva, altfel riscam să fiu un simplu om pasionat de jocuri, un simplu om ce se mai conectează la internet pentru a scăpa de plictiseală. Poate că și psiunea mea pentru citit și scris m-a ajutat să învăț lucruri noi prin intermediul tehnologiei. Mă simt în stare să repar calculatorul când nu mai funcționează, să mai ajut și prietenii, dar nu gratis. Când ei se jucau și treceau tot mai multe niveluri la jocuri, mă chinuiam să învăț tot mai multe lucruri din domeniul it. Sunt destule firme ce oferă solutii it calculatoare si laptopuri la care pot să apeleze. Decât să-mi pierd timpul aiurea reparând gratis, mai bine mă ocup de treburile mele sau mă relaxez. Acum poate o să spuneți că sunt chitră. Nici voi nu ați lucra gratis la o firmă. După munca depusă vă așteptați salariul.

Încercați să folosiți tehnologia în favoarea voastră, nu pierdeți timpul aiurea. Timpul costă bani.

0 Shares
You May Also Like