Ce sunt implanturile cu silicon?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt implanturile cu silicon?Se stie faptul ca inca de cand e lumea, anumite femei au avut si au un bust mai generos, in timp ce alte femei au avut si au un bust mai mic, care le face sa nu se simta tocmai confortabil.

Ei bine, din fericire pentru aceste femei, ele nu mai trebuie sa se resemneze cu un bust mic, astfel ca un implant silicon poate sa reprezinte pentru ele solutia ideala, astfel ca atunci cand isi doresc sa poarte un decolteu mai generos, sa nu se simta rusinate.

Cu siguranta daca am adus in discutie acest termen “implant silicon”, trebuie sa aducem acum cat mai multe informatii referitoare la aceste implanturi mamare din silicon, la formele cu implanturi silicon, dar si la ce anume inseamna exact acest procedeu.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca implanturile cu silicon sunt acele proteze mamare folosite cu scopul de a mari sanii femeilor. Aceste implanturi cu silicon pot sa fie folosite chiar si in cazul in care se doresc anumite reconstructii mamare.

Implanturile din silicon sunt compuse din invelis si continut, iar continutul in cazul implanturilor silicon de cea mai noua generatie se bazeaza pe gel siliconic coeziv, care daca stam sa discutam mai pe intelesul tutuorr, inseamna faptul ca daca se va produce o ruptura, siliconul nu va curge datorita faptului ca el are o forma foarte vascoasa.

Invelisul implantului este tot silicon, care poate sa fie de mai multe feluri, si care poate sa aiba suprafata fie neteda fie textura, de la un caz la altul.

Este foarte important de precizat faptul ca daca stam sa discutam in functie de forma implanturior cu silicon, exista implanturi cu silicon rotunde, dar si implanturi cu silicon anatomice, insa de cele mai multe ori se folosesc cele rotunde, insa in anumite situatii sunt indicate cele anatomice, care au forma unei lacrimi.

Inca o caracteristica importanta a implanturilor este poriectia, sau grosimea, si ea variaza de la mica la modesta sau chiar si la inalta.

Referitor la preturile acestor implanturi mamare, cu siguranta ele sunt stabilite de catre chirurgii plasticieni inainte de interventia chirurgicala, in functie de calitatea implanturilor. Din acest motiv, pacienta ar trebui sa ii prezinte toate dorintele sale chirugului, care la randul sau va veni cu cea mai buna solutie.

Daca stam sa discutam acum si despre cat de mari ar trebui sa fie implanturile, atunci trebuie mentionat faptul ca la medic vin atat femei care au asteptari nerealiste, sau care nu sunt constiente de propriile proportii si aleg dimensiuni foarte mari de implanturi doar pentru ca le place aspectul pe care l-au mai vazut la cineva.

Este foarte important ca forma si volumul implanturilor mamare cu silicon sa fie alese de catre medic, in functie de proportiile corpului, dar si in functie de tipul de san si de torace al pacientei, pentru ca doar asa rezultatul va fi cel mai bun posibil.

Se mai spune ca aceste implanturi ar trebui schimbate la aproximativ 10 – 15 ani de la introducerea lor, insa daca in acest timp apar complicatii, ele cu siguranta pot fi indepartate mai repede.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…