Ce tip de implant mamar ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Ce tip de implant mamar ti se potriveste?Femeile care isi doresc sa aiba sanii mai mari, cu siguranta se intreaba care este cea mai buna interventie de marire sani, tinand cont de faptul ca pot opta fie pentru implanturi de silicon, fie pentru implanturi saline. Vom discuta in cele ce urmeaza despre acest aspect, pentru ca fiecare femeie sa stie mai apoi ce sa isi doreasca cu adevarat, si sa stie ce asteptari trebuie sa aiba de la noii ei sani.

In anii ’90, implanturile de silicon au fost vilificate si, in cele din urma, scoase pe piata din cauza temerilor legate de o legatura cu implanturile de silicon si bolile autoimune.

Insa, dupa ani de studii, nu s-a stabilit nicio legatura intre implanturile de silicon si un caz crescut de boala sistemica. In 2006, implanturile de san din silicon au fost din nou aprobate de FDA pentru utilizare in marirea sanilor cosmetici, iar acestea sunt acum disponibile publicului larg.

Desigur, acest lucru nu inseamna ca implanturile din silicon sunt automat cea mai buna alegere pentru toata lumea. Exista diferente intre implanturile cu silicon si solutie salina, care isi ofera fiecare avantajele si dezavantajele sale distincte intr-o varietate de situatii.

Fiecare pacient trebuie sa stea cu chirurgul dupa o examinare amanuntita si sa discute ce optiune are cel mai mult sens pentru corpul ei si obiectivele pentru rezultatul chirurgical.

Faptele despre implanturile mamare saline

Implanturi saline si „simt”

Implanturile saline tind sa se simta mai ferme decat implanturile siliconice, ceea ce inseamna ca senzatia nu este la fel de apropiata de cea a tesutului mamar natural. In plus, unele paciente se plang ca pot detecta manual marginea exterioara a implantului si / sau a valvei de umplere.

Dar cum arata?

In majoritatea cazurilor, exista o diferenta mica sau nicio diferenta intre aspectul sanilor augmentati cu solutie salina versus sanii imbunatatiti cu silicon, cu exceptia faptului ca exista o sansa putin mai mare de a se ondula vizibil sau de a se increti cu implanturi saline.

Acest lucru este mai putin probabil sa fie evident atunci cand implanturile sunt plasate sub muschiul pectoral. Este, de asemenea, mai putin probabil sa se vada la femeile cu tesut mamar natural suficient pentru a acoperi implantul. Din acest motiv, implanturile de silicon tind sa fie preferate pentru marire la femeile foarte subtiri.

O alta diferenta distincta intre solutiile saline si cele cu silicon este aceea ca implanturile saline sunt plasate in interiorul corpului ca o coaja goala si umplute o data pe loc. Aceasta inseamna ca este necesara o incizie mai mica decat in ​​cazul implanturilor din silicon, care sunt preumplute de la producator. Inciziile mai mici inseamna cicatrici mai mici, ceea ce reprezinta un beneficiu foarte atractiv pentru unele femei.

Aceasta caracteristica permite chirurgului sa infasoare coaja implantului gol ca un trabuc si sa-l tuneleze sub piele pentru a fi plasat ca in abordarea transumbilicala sau cu buton de burta (TUBA) sau pentru a plasa implanturile printr-un peri-areolar (de-a lungul marginii areola) – chiar si la femeile cu areolele foarte mici. In plus, umplerea implanturilor dupa ce acestea sunt in loc permite chirurgului sa faca ajustari ale volumului in timpul interventiei chirurgicale pentru a compensa asimetriile existente.

Ce se intampla daca implantul meu salin se rapeste sau scurge?

Daca implantul tau se rupe, deflatia se intampla in cateva minute sau ore. Desi acest lucru nu este de dorit din punct de vedere estetic, este de fapt un beneficiu.

Implanturile mamare nu sunt dispozitive pe viata si, cu siguranta, se vor rupe sau scurge la un moment dat. Expertii sunt de acord ca un implant rupt ar trebui indepartat, indiferent de tip. Cu implanturi saline, veti sti fara indoiala daca implantul dvs. a rupt. Pe de alta parte, poate exista o pierdere treptata a volumului in timp, datorita scurgerilor microscopice care pot aparea chiar si printr-o invelis intacta.

Daca apare ruperea, multe paciente sunt mangaiate de stiinta ca solutia salina este pur si simplu apa sarata, o substanta din care 70% din corp este compus. Prin urmare, daca un implant salin se scurge, solutia salina este pur si simplu absorbita inofensiv de organism.

Faptele despre implanturile mamare de silicon

Implanturi de silicon si „simt

Implanturile din silicon au o senzatie mai moale, care este mai aproape de cea a tesutului mamar natural decat implanturile saline.

Dar cum arata?

Exista mai putine sanse de ondulare vizibila sau de incretire cu implanturi siliconice. Multi medici considera ca acest lucru face ca siliconul sa fie o alegere mai buna pentru plasarea implantului peste muschi, pentru femeile foarte subtiri sau pentru reconstructia sanului post-mastectomie (unde nu exista tesut mamar natural sau care nu ofera acoperire peste implant).

Ce se intampla daca implanturile mele de silicon se rup sau scurg?

Daca implantul tau se rupe, nu se „dezumfla”. Desi acest lucru poate parea de dorit din punct de vedere cosmetic, creeaza o situatie cunoscuta sub numele de ruptura „silentioasa”, in care implantul dvs. s-a rupt, dar nu sunteti constienti.

In unele cazuri de ruptura, gelul siliconic ramane pus in interiorul capsulei. In alte cazuri, exista o anumita migratie a siliconului (miscare catre alte parti ale corpului). In plus, este posibila o sangerare microscopica cu silicon gel chiar si printr-o invelis intacta. Se considera ca riscurile de migratie se diminueaza cu implanturile mai noi si cu un coeficient de „ursulet gummy”.

Desi sudiile nu au aratat nicio legatura intre implanturile de silicon si boala sistemica, se stie ca migratia siliconica provoaca formarea de granuloame si, de asemenea, se crede ca contribuie la o incidenta crescuta a pneumonitei.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…
Rochii de seara

BeautyRochii superbe de seara

Rochiile sunt articolele de vestimentatie pe care femeile le adora dat fiind faptul ca atunci cand poarta o…