Cele mai bune ponturi pentru loto le afli din strategia simpla la loto

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune ponturi pentru loto le afli din strategia simpla la loto

Dintotdeauna am jucat la loto si am incercat sa imi stabilesc anumite formule de calcul si strategii de alegere a numerelor castigatoare fie dupa anumite formule proprii, fie fiind ajutat de sfaturile altor pariori profesionisti.

Si fiindca am observat, de-a lungul timpului, ca foarte multa lume neavizata a inceput sa dea sfaturi pentru jocurile la loto, am hotarat, pe baza experientei acumulate, sa ii ajut pe cei care sunt la fel de impatimiti ca mine sa aiba parte de strategii venite din partea adevaratilor profesionisti.

De aceea, astazi voi vorbi despre PariuriX, cea mai mare comunitate de pariori din Romania si locul unde urmeaza sa primesti tot felul de strategii la loto cu adevarat folositoare si testate de cei mai buni tipsteri.

De ce ai nevoie de o strategie de pariere la loto?

Cel mai probabil, foarte multi dintre cei care ne citesc se vor intreba de ce este nevoie de o strategie de pariere? In fond, loto este o chestie de noroc. Ei bine, chiar daca se face o extragere, iar numerele alese par aleatorii, de multe ori, nu e asa.

E nevoie sa privim putin in perspectiva si sa ghicim ce numere ar putea sa iasa. Exista persoane, asa cum bine stiti, care joaca toata viata la loto si cu toate acestea nu reusesc sa castige. Paradoxal, altii ajung sa primeasca marele premiu inca de la primele bilete jucate.

Si desi se spune ca loteria este un joc al hazardului, deja foarte multi matematicieni au demonstrat ca totul tine de calcule si ca anumite rezultate care ies la loto pot fi explicate prin teoreme si formule de calcul specifice.

Care este strategia simpla la loto?

Asa cum deja am specificat, in cea mai mare si importanta comunitate de pariori din Romania, PariuriX, am gasit cele mai bune si avizate sfaturi in legatura cu parierea pentru jocurile loto. Asadar, in sectiunea “Strategie simpla loto”, cei mai multi si importanti pariori din tara vor nota care sunt strategiile de joc folosite pentru a iesi in castig la loto.

Un exemplu elocvent este cel pentru loteria din strainatate, precum Loto Grecia Kino, pentru care unul dintre pariorii profesionisti de la PariuriX propune o formula de strategie simplista: pentru ca are loc cate o extragere din 15 in 15 minute, cu 10 lei, pariorii au mari sanse de castig. Cum?

Fie alegand 3 numere, fie pariind aceste 3 numere pe un bilet. O alã strategie este sã pui la 10 extrageri dintr-o zi si cu doar o varianta castigata, astfel incat sa castigi cat pentru o saptamana intreaga.

Pe langa aceasta strategie simpla pentru loto, fiecare parior care se inscrie la PariuriX mai poate propune si multe alte modalitati de pariere. De aceea, chiar si atunci cand chiar tu vrei sa propui o varianta de joc la loto, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in marea comunitate de pariori profesionisti si sa iti dai chiar tu cu parerea despre tacticile de joc pentru loto.

Asadar, foloseste-te de strategia simpla la loto si obtine doar castiguri!

0 Shares
You May Also Like