Cele mai importante avantaje ale ojei semipermanente

0 Shares
0
0
0

Cele mai importante avantaje ale ojei semipermanenteSe stie faptul ca pentru a crea o prima impresie placuta, aspectul unghiilor are o foarte mare importanta, mai ales in randul femeilor. Acesta este motivul principal datorita caruia, o multime de femei aleg sa mearga la salon in fiecare luna, pentru a li se face manichiura.

Nici nu este de mirare acest lucru, in conditiile in care la salon, manichiuristele profesioniste fosolesc produse de cea mai buna calitate precum Le Vole up coat, iar mai mult decat atat, au si cele mai bune lampi uv si alte cele necesare pentru a face treaba buna.

Nu toate femeile isi permit insa acest lux. Unele sunt ocupate si nu au timp, alte femei prefera sa isi faca acasa manichiura cu oja semipermanenta, astfel incat sa faca economie si de bani, dar si de timp.

Oja semipermanenta este un tip de oja care are o foarte mare rezistenta, este aplicata si activata cu ajutorul luminii UV de la o lampa special creata pentru aceasta procedura. De mentionat este faptul ca oja semipermanenta are aspectul manichiurii cu gel, dar consistenta este similara cu a unei oje normale.

Atunci cand se folosesc produse de calitate superioara, iar Le Vole up coat este unul dintre acestea, este posibil ca oja semipermanenta sa reziste fara probleme pana la 4 saptamani. Mai multe detalii insa despre avantajele acestui tip de manichiura puteti descoperi in randurile care urmeaza.

Avantajele ojei semipermanente

Asadar, un prim avantaj deja l-am mentionat in randurile anterioare, si anume ca are o rezistenta mare (chiar foarte mare), tinand cont ca poate rezista pana la 4 saptamani, atunci cand produsele folosite pentru o asemenea manichiura, sunt de cea mai buna calitate.

Cu o asemenea manichiura, femeile pot spala vasele, pot lucra si pot face diferite alte lucruri casnice, fara ca manichiura sa li se strice. De aceea, foarte multe femei aleg sa isi faca o asemenea manichiura chiar si acasa.

Un alt avantaj semnificativ pe care il are manichiura de acest tip este reprezentat de faptul ca se realizeaza rapid. Oja semipermanenta este mult mai rapid aplicata in comparatie cu gelul de unghii. La salon, o asemenea manichiura va fi aplicata in cel mult 45 de minute, in timp ce acasa, poate fi necesar intre 45 de minute si o ora, in functie de indemanarea si de priceperea fiecarei femei.

Stiti ca exista multe persoane care aveau acel tic nervos de a-si roade unghiile. Ei bine, acest lucru este posibil doar cand unghiile nu sunt facute. Manichiura cu oja semipermanenta va poate ajuta sa va eliberati si de acest tic nervos, pentru ca unghia va fi mult mai tare.

Un alt avantaj foarte important in ceea ce priveste tipul de manichiura care necesita aplicarea ojei semipermanente, este acela ca are costuri foarte atractive. Este mai ieftina aceasta manichiura decat manichiura cu gel de exemplu, deci din punct de vedere financiar, ati face o alegere buna cu aceasta manichiura. In plus, nu mai trebuie sa platiti nici manopera pentru manichiura cu oja semi, daca va faceti pe cont propriu unghiile, acasa. Acesta este de-asemenea un avantaj semnificativ, pentru ca veti economisi pretul manoperei, pe care il veti putea investi pentru a va cumpara cele mai bune produse precum acest Le Vole up coat, sau alte produse de cea mai buna calitate.

Cat despre culoarea unghiilor, va puteti alege absolut orice culoare considerati ca vi se potriveste cel mai bine.

Deci, tinand cont de ceea ce am discutat in randurile anterioare ale acestui articol, este cat se poate de firesc faptul ca manichiura cu oja semipermanenta, are unele avantaje foarte importante.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…