Cele mai intalnite tipuri de extensii pentru par

0 Shares
0
0
0

Cele mai intalnite tipuri de extensii pentru parExista o multime de femei care nu sunt foarte multumite de podoaba lor capilara, asa ca aceste doamne sau domnisoare vor cauta mereu cele mai eficiente solutii pentru a avea un par perfect.

Doamnele sau domnisoarele care au un par scurt, sau care nu sunt multumite de felul in care arata parul lor, au posibilitatea acum sa opteze pentru extensii par natural, iar aceste accesorii pentru par le vor putea ajuta sa arate impecabil.

In momentul in care discutam despre extensii de par natural, cu siguranta mai intai de toate trebuie sa amintim extensiile de par natural clipon, care sunt fara doar si poate cele mai renumite extensii.

Acestea se pot aplica fara ajutorul unui stilist, pentru ca este necesar doar ca micile clipsuri sa fie prinse cat mai aproape de radacina firelor de par natural.

Partea buna privind acest tip de extensii este ca ele au preturi atractive, sunt practice si pot sa fie refolosite ori de cate ori este nevoie, insa trebuie sa fie si foarte bine ingrijite pentru a putea fi folosite mai mult timp.

Un alt tip de extensii spre care femeile isi pot indrepta atentia, este acela al extensiilor cozi realizate din par natural. Acest tip de extensii a aparut de ceva timp in Romania si se bucura de o popularitate foarte mare.

Extensiile de acest gen se pot aplica foarte simplu si usor, chiar mai simplu de aplicat decat extensiile clip on, ele fiind prinse intr-o singura clema si doua bentite laterale.

Cel de al treilea tip de extensii despre care vom discuta in acest articol cuprinde extensiile cu cheratina, care sunt ideale pentru toate acele femei care isi doresc un par cat mai lung pentru o perioada de timp mai indelungata.

Aceste extensii se monteaza doar la salon si doar de catre un specialist, dat fiind faptul ca dupa aplicare trebuie folosit un aparat special pentru a lipi extensiile de parul natural.

O alta posibilitate pentru femeile care isi doresc neaparat extensii pentru par consta in extensiile cu microring, care pe piata de la noi din tara sunt la fel de apreciate precum extensiile cu cheratina.

Aceste extensii se aplica asemanator cu extensiile cu cheratina, insa aici cheratina este inlocuita cu mici inele metalice care au rolul de a fixa mesele.

Si daca tot am facut o comparatie intre aceste extensii si cele cu cheratina, trebuie mentionat faptul ca si aceste extensii pot sa fie aplicate doar de catre specialisti, in cadrul saloanelor de specialitate, pentru ca si in acest caz sunt necesare ustensile speciale pentru a fixa extensiile.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc extensii pentru par, mai au si posibilitatea de a opta pentru extensii cusute, acestea facand parte din categoria extensiilor permanente.

Extensiile de acest gen sunt realizate integral din par natural de cea mai buna calitate, iar aplicarea lor se face in saloane specializate, de catre personalul calificat al salonului.

O alta varianta pentru femeile care isi doresc extensii pentru par consta in extensii flip in, realizate din par natural, si care sunt foarte comode si usor de purtat.

Extensiile tape in pot sa reprezinte si ele o alegere inspirata pentru femeile care au de gand sa opteze pentru asemenea accesorii de par. Acestea sunt ideale pentru femeile care nu isi doresc un par ingreunat si incarcat.

0 Shares
You May Also Like