De ce sa optezi pentru porti automatizate?

0 Shares
0
0
0

De ce sa optezi pentru porti automatizate?Cei care locuiesc la bloc, cu siguranta cand ies din scara blocului se urca in masina parcata in fata blocului si pleaca unde au treaba, fara a mai pierde timul.

Ei bine, cei care locuiesc la casa, atunci cand intentioneaza sa plece undeva cu masina, trebuie sa piarda putin timp pentru a deschide manual poarta, apoi dupa ce scot masina din curte mai trebuie sa astepte putin pentru a inchide poarta, iar astfel vor pierde minute importante atunci cand vor trebui sa ajunga undeva de urgenta.

Plus de asta, nu este tocmai placut pentru cei care locuiesc la casa sa isi deschida si sa isi inchida manual poarta atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai prietenesti.

Tocmai acesta este si motivul pentru care toti cei care locuiesc la casa, ar trebui sa se gandeasca foarte serios sa opteze pentru automatizari porti Nice, si sa isi inlocuiasca vechile porti care se actioneaza manual, cu porti automatizate care se deschid si se inchid de la telecomanda.

Aceste porti automatizate deschizandu-se de la telecomanda pot sa fie actionate si de la o distanta destul de mare, astfel ca toti cei care detin o asemenea poarta pot actiona poarta inainte cu vreo 20 de metri sa ajunga in fata portii, iar astfel nu vor mai avea nevoie sa astepte in fata portii pana se deschide poarta.

Referitor la portile automatizate este foarte important de mentionat faptul ca acestea se impart in doua mari categorii, astfel ca se poate opta pentru porti automatizate batante care se deschid inspre interior sau inspre exterior, insa exista si o alta categorie de porti si anume porti automatizate culisante, care se deschid pe orizontala.

Cei care intentioneaza sa isi indrepte atentia spre porti automatizate trebuie sa tina cont de faptul ca sistemul de deschidere al unei porti automatizate se alege in functie de amplasarea portii, dar si in functie de spatiul disponibil necesar completarii unghiului de deschidere.

Pentru cei care au de gand sa se orienteze spre o poarta automatizata batanta, trebuie mentionat faptul ca aceasta se deschide in mod traditional, directia de deschidere fiind fie spre interior fie spre exterior.

Acest tip de porti automatizate este alcatuit din doua aripi care au caracteristici specifice, iar cei care intentioneaza sa isi aleaga astfel de porti vor fi nevoiti sa tina cont de dimensiunea aripilor, de greutatea aripilor, de ciclul de functionare al porti (aceste porti suportand un ciclu cuprins intre 20 si 60 de deschideri pe zi), si nu in ultimul rand de dimensiunea stalpilor pentru ca in functie de dimensiunea stalpilor se va alege motorul care actioneaza poarta.

Pentru cei care au de gand sa se orienteze spre o poarta automatizata culisanta trebuie mentionat faptul ca aceasta nu se deschide la fel ca si poarta automatizata batanta, ci se deschide pe orizontala.

Aceste porti sunt mai moderne si mai atractive, insa ele au nevoie de o conditie obligatorie, si anume de o suprafata libera de-a lungul gardului necesara deschiderii orizontale.

Important de mentionat despre acest tip de poarta este ca are o singura aripa, motiv pentru care motorul destinat deschiderii si inchiderii porti se monteaza pe sol cu ajutorul unor suruburi si al unui suport de prindere.

 

0 Shares
You May Also Like