La varsta de 22 de ani, cele mai multe fete se gandesc la distractie si la vacante sau la alte lucruri, insa Vanessa Youness Amal se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica.
Alte fete se bucurau de viata, cand la aceasta varsta frageda, ea a fost diagnosticata cu scleroza multipla in urma unui RMN pe care l-a facut dupa ce intr-o seara a cazut si si-a pierdut cunostinta, revenindu-si doar a doua zi. Afland ca sufera de aceasta boala, a trebuit sa isi accepte diagnosticul, si sa incerce imposibilul, sa se vindece de o boala fara tratament.
Scleroza multipla este considerata a fi cea mai invalidanta boala pentru tinerii adulti. Cel mai important lucru este ca aceasta afectiune nu are tratament conform medicinei alopate, si nici nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la aparitia bolii.
Primele semne ale bolii sunt adesea tulburari emotionale: anumite zone ale bratului, piciorului sau trunchiului sunt amortite sau se simte o senzatie de furnicaturi neobisnuita. La multe persoane afectate, boala se remarca si printr-o tulburare vizuala.
Daca sentimentul de echilibru este afectat, apar ameteli, care pot declansa o greata. Tulburarile de coordonare, problemele de vorbire si inghitire sunt de asemenea, posibile semne ale bolii.
Multe tulburari functionale diferite pot aparea in cursul bolii, deoarece SM poate ataca diferite zone din creier si maduva spinarii. Prin urmare, SM este de asemenea denumita „boala cu 1.000 de fete”.
La pacientul individual, doar cateva dintre diferitele simptome apar de obicei – deci nu fiecare pacient cu SM este afectat de fiecare simptom. De cele mai multe ori, diferitele simptome apar atat in episoadele acute, cat si permanent in combinatii diferite.
Acestea fiind spuse, scleroza multipla este o boala grea, si cu siguranta aproape fiecare persoana tanara aflata in floarea vietii, ar fi cedat psihic in momentul primirii diagnosticului, insa nu asa s-a intamplat in ceea ce o priveste pe Vanessa Youness Amal.
A dorit neaparat sa lupte cu boala, a luat legatura cu doctorul Stefan Stangaciu, care i-a permis ca nu o va lasa sa ajunga intr-un scaun cu rotile din cauza bolii. Acest renumit doctor, i-a propus un protocol de tratament, pe care Vanessa Youness l-a respectat cu strictete, pentru a se vindeca, lucru care s-a si intamplat.
Desi se spune despre scleroza multipla ca este o boala care nu are leac, datorita protocolului de tratament al doctorului Stefan Stangaciu, Vanessa Youness Amal a reusit sa opreasca evoltia bolii. Ba chiar mai mult, si-a vindecat si leziunile provocate de aceasta cumplita boala.
Mai pe intelesul tuturor, datorita acestui plan de tratament pe care il gasiti prezentat detaliat in cartea “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, pe care Vanessa Youness Amal a scris-o impreuna cu medicul ei salvator; a reusit sa se vindece de o boala fara leac.
Pana sa scrie si sa lanseze aceasta carte, Vanessa Youness Amal a mai demarat diferite proiecte de antreprenoriat social, iar aici amintim Fondul de investitii Youness, Fundatia Youness, dar si Clinica Youness.
Eroina acestei povestiri a facut toate aceste lucruri pentru ca doreste sa ajute bolnavii care sufera de scleroza multipla (si nu numai), sa se trateze.