5 aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand cumperi mobila pentru bucatarie

0 Shares
0
0
0

Bucataria este incaperea in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului si totodata in care avem nevoie de mobilier multifunctional astfel incat sa ne putem organiza cat mai bine si mai eficient.

Prin urmare, am decis sa oferim mai multe sfaturi persoanelor care cauta mobila bucatarie Suceava cu ajutorul carora vor putea face o alegere cat mai buna atunci cand isi cumpara mobila pentru bucatarie.

Iata asadar care sunt cele 5 aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand achizitionezi mobilier pentru bucatarie:

In bucatarie ai nevoie de 5 zone de lucru

Inainte de toate trebuie sa tii cont de faptul ca in bucatarie vei avea nevoie de 5 zone de lucru. Mai exact, trebuie sa te asiguri ca ai o zona pentru depozitarea proviziilor, una pentru pastrare, o zona a chiuvetei, zona de lucru si zona plitei. Prin urmare, pentru fiecare dintre acestea vei avea nevoie de obiecte de mobilier speciale.

Stabileste forma bucatariei

Este foarte importanta si stabilirea formei bucatariei. Trebuie deci sa tii cont de spatiul pe care il ai la dispozitie astfel incat alegerea mobilierului la comanda sa fie mai usor de facut.

O bucatarie poate fi in linie, cu insula, in forma de L, in forma de U sau chiar in linii paralele. Forma o vei alege in functie de propriile preferinte dar, asa cum spuneam si mai sus, mai ales in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Tine cont de faptul ca trebuie sa lasi anumite distante de siguranta

Nu cumpara mai mult mobilier decat ai nevoie. Iar asta deoarece in bucatarie trebuie sa lasi mai multe spatii libere, pentru o mai buna siguranta. Intre frigider si aragaz ar trebui sa fie minim 40 cm spatiu liber iar intre aragaz si chiuveta cel putin 60 cm.

Opteaza pentru solutiile practice si inteligente

Alege mobilierul multifunctional astfel incat sa te poti organiza cat mai bine in bucatarie si sa exploatezi totodata intreg spatiul disponibil.

Alege mobilier cu compartimentari speciale pentru sertare si cu organizatoare pentru a putea avea acces cat mai usor la toate cele necesare. Sertarele pot fi folosite si in dulapurile inalte, astfel incat sa beneficiezi de un plus de spatiu pentru depozitare.

Doar astfel poti avea o bucatarie bine organizata chiar daca nu este foarte spatioasa.

Incearca dulapurile interioare fara usi

Uneori usile corpurilor inferioare te pot incurca foarte mult, iar asta deoarece acestea iti pot afecta vizibilitatea si accesibilitatea, iar astfel renuntarea la usile corpurilor interioare poate fi o solutie foarte practica.

Vei gasi astfel mult mai usor unele lucruri depozitate in corpurile din bucatarie, fara a mai fi nevoie sa golesti intregul dulap pentru a gasi un vas anume.

Acestea sunt asadar cele 5 sfaturi cu ajutorul carora achizitia mobilierului de bucatarie va deveni mult mai usor de realizat. De asemenea, daca vei pune in practica sfaturile noastre atunci cu siguranta vei reusi sa faci o alegere pe care nu o vei regreta.

Iar daca nevoie de mobila pentru bucatarie realizata la comanda, atunci recomandarea noastra este MobiSpeed.ro!

0 Shares
You May Also Like