Varystim – crema inovatoare impotriva varicelor

0 Shares
0
0
0

Venele reprezinta liantul care transporta sangele pana la inima. Din aceasta pricina ele trebuie supravegheate si mentinute cat mai sanatoase pentru ca intregul organism uman sa functioneze in armonie. Problema intervine in momentul in care vasele de sange nu mai au aceeasi vitalitate, facandu-si aparitia varicele.

Cele mai afectate zone sunt gambele, picioarele, insa ele nu sunt zone exclusive, drept urmare, pot exista persoane cu afectiune ale sistemului circular in alte zone ale corpului.

Crema varystim este recomandata si pentru persoanele care nu au fost diagnosticate, dar care-si simt picioarele obosite si inflamate asta deoarece ea actioneaza ca un puternic antiinflamator, efectele cremei fiind imediate si decongestionante.

Ce probleme trateaza crema Varystim

Conceputa si adresata cu predilectie persoanelor care sufera de afectiuni ale sistemului circular, crema Varystim vine cu un concept complex pe piata de profil. Ea trateaza atat bolile varicoase preexistente, cat si varicele in curs de dezvoltare.

Pe langa tratarea problemelor cauzate de varice, Varystim poate fi utilizata si in cazul simplelor dureri de picioare ori pentru decongestionarea locala a zonelor inflamate, datorata spre exemplu aifixierii superficiale si temporare a unor zone prin compresiune.

In concret,  in cazul in care exista o pozitionare a picioarelor, corpului pentru o perioada mai lunga de timp in mod incorect, se pot crea stari de ingreunare a membrelor inferioare ori chiar inflamatii superficiale. Intr-o atare ipoteza, crema Varystim este o solutie optima pentru a reduce rapid si eficient disconfortul creat.

Actiuni complementare cremei Varystim

Pe langa utilizarea cremei Varystim se poate apela fara reticenta si la celelalte proceduri non-invazive in vederea obtinerii unor rezultate mai bune si de durata.

Astfel, alaturi de crema Varystim, persoanele care au varice ori care sufera adesea de senzatia unor picioare ingreunate, pot apela si la purtarea unor ciorapi medicinali.

Acestia au rolul de a imbunatati circulatia sangelui, actionand sub forma unei compresiuni descrescatoare a presiunii de la nivelul picioarelor. Ciorapii de compresie constituie o piesa complementara cremei Varystim, impreuna urmand sa combata de o maniera mai accelerata afectiunile varicoase.

Recomandari privind crema varystim

Crema Varystim se aplica local, in zonele vizate si care prezinta urme varicoase, prin palpare lenta, fara compresiuni accelerate ori puternice. Se recomanda aplicarea cremei de 2-3 ori pe zi.

Fiind un adjuvant in lupta contra varicelor, respectiv a afectiunilor ce deriva din sistemul circulator, crema Varystim reprezinta un tratament non-invaziv, drept urmare nu presupune interventii active din partea medicului.

Stilul de viata sanatos si terapiile non-invazive sunt cel mai adesea suficiente pentru a duce un stil de viata fara a resimti disconfortul creat de varice. Atentie insa pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice.

Daca existe situatii in care vorbim de ruperea unor vene atunci trebuie luate masuri urgente, persoana in cauza fiind necesar sa se prezinte de urgenta la un spital ori sa se adreseze medicului sub supravegherea caruia se afla.

Ca si masuri urgente, reamintim ridicarea imediata a piciorului, pentru a nu permite sangelui sa migreze si sa se coaguleze – vorbim despre o imposibilitate de circulatie a acestuia, respectiv aplicarea pe vena ce sangereaza a unei presiuni.

0 Shares
You May Also Like