Cosmote joaca dur

0 Shares
0
0
0

telefon-cosmoteChiar daca momentan Cosmote ocupa pozitia a treia pe piata de telefonie mobila, are sanse mari sa urce in acest clasament. Extraoptiunile Cosmote sunt din ce in ce mai tentante. Nu de mult timp Cosmote a lansat pe piata pre pay o extraoptiune destul de avantajoasa. Pentru doar 5,89 euro/luna, clientii o sa beneficieze de 350 de minute nationale si anumite destinatii internationale sau 350 de SMS-uri nationale si 100 MB trafic pe internet. Au oferte bune si la achizitionarea de telefoane la abonament. Clientii Cosmote sunt in crestere. Nu prea vezi clienti Cosmote sa se mute la alti operatori de telefonie mobila. De la Orange si Vodafone au plecat persoane catre Cosmote, atrase fiind de ofertele Cosmote.

0 Shares
2 comments
  1. inca sunt pe vodafone dar imi ajung ofertele actuale, adica la 6E vorbesc 600 de minute in retea cu 75 nationale. mai mult de atat nu am nevoie…nu le consum niciodata 🙂

  2. cosmote a fost cea care i-a facut pe toti operatorii sa-si revizuiasca oferta de pre pay, oare de ce? Am abonamentul no limit iar pentru firma mea este excelent la câti clienti am în alte retele nici nu ma intereseaza, iar luna de luna îsi scoate de 100 de ori mai mult valoarea abonamentului. Restul sunt pentru mine o istorie.

Comments are closed.

You May Also Like