Cum alegem corect esarfa?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem corect esarfa?

Indiferent ca avem o esarfa sau un fular personalizat trebuie sa stim cum ar trebui sa fie purtate aceste accesorii.

Esarfele sunt accesorii feminine care pot mereu sa ne dea un plus de eleganta si de stil si de multe ori avem o tinuta care iese din anonimat datorita lor indiferent de piesele pe care le purtam. Cu toate acestea pentru a beneficia de toate plusurile pe care le aduce o esarfa este bine sa stiti ca aceasta trebuie sa se aleaga in mod corespunzator si sa fie legata cu foarte mare grija.

In articolul acesta noi ne-am decis sa analizam problema aceasta. Articolul acesta vinde ca o continuare in legatura cu esarfele pentru ca acestea sunt accesorii indispensabile pentru orice femeie moderna. In iarna aceasta sunt recomandate fularele si esarfele care sa ne protejeze de vand si de frig si care sa ne dea o stare in plus de confort si vara, esarfele din materiale subtiri pot sa ne dea eleanta si sarm pentru a impresiona pe oricine.

Cum elegem culoarea esarfei? Dupa ce am ales o esarfa care tine cont de sezon si de eveniment este necesar sa alegem si o culoare. Mai jos va prezentam cum se alege cel mai bine culoarea unei esarfe. In primul rand este bine sa alegeti culoare esarfei in legatura cu tonurile in care va veti imbraca.

De asemenea puteti sa alegeti esarfa in legatura cu anotimpul in care va aflati. Oamenii se impart tinand cont de nuanta tenului, a ochilor si a parului in iarna, primavara, vara si toamna. Pentru a putea controla cel mai bine esarfa potrvita nu trebuie decat sa va acoperiti partea de jos a fetei cu ea si sa vedeti daca ca scoate in evidenta nuanta pielii, a parului sau a ochilor fara sa accentuam ridurile si alte neajunsuri.

Esarfa ar trebui sa se combine si cu vestimentatie sau cu accesoriile. Daca vreti ca esarfa sa se poata combina cu succes cu un accesoriu anume atunci va puteti duce la magazin cu accesoriu respectiv si sa verificati ce anume va trebuie. Asa va va fi mult mai usor sa alegeti o esarfa potrivita.

Evitati combinatiile de culori foarte extravagante. Este bine sa nu combinati foarte multe culori dar uneori si extravaganta ajuta. De asemenea unele dintre desenele de pe esarfa ar trebui sa aiba o culoare comuna cu hainele pe care le purtati.

Se potrivesc si desenele mari atunci cand aveti o fizionomie pronuntata. Nu uitati ca marimile unei astfel de esarfe trebuie sa nu fie ignorate si sa fie luate in calcul si caracteristicile fizice ale persoanei care poarta esarfa.

Cea mai interesanta este de fapt maniera in care oamenii isi pun esarfetel. Multe femei considera ca a lega in mod sofisticat esarfa este un lucru greu si e nevoie de  o maiestrie deosebita. Nu e chiar asa.

Puteti sa invatati foarte repede cateva metode de a lega esarfa si nu este nevoie sa aveti un talent innascut pentru asta sau o imaginatie foarte bogata si in plus aveti si posibilitatea de a gasi tutoriale pe internet.

0 Shares
You May Also Like