Cum alegem o masina de inchiriat?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem o masina de inchiriat?Exista multe persoane care fac scoala de soferi si reusesc sa ia permisul de conducere fara a avea insa si o masina in proprietate. In acest fel permisul de conducere ramane intre acte fara a isi dovedi adevarata utilitate.

Aceasta pana la aparitia posibilitatilor de a achizitiona un autoturism proprietate personala. Pana atunci insa, cei care au permis si doresc sa exerseze sofatul sau sa isi rezolve anumite probleme pentru care au nevoie de masina pot apela cu usurinta la serviciile unei firme specializate de inchirieri masini.

Sa presupunem ca suntem in situatia de a avea nevoie de o masina pentru un timp mai indelungat, adica nu pentru un drum sau doua care se pot face in cateva ore si pentru care am apela la un prieten care sa ne imprumute masina. Cum rezolvam? Firmele de inchirieri masini sunt solutia optima in acest caz. Spunem aceasta deoarece o simpla vizita la o firma de inchirieri masini ne poate scuti de multe batai de cap si de probleme nerezolvate la timp.

Procedurile de inchiriere a unei masini, sau a mai multor masini, sunt extrem de simplificate in ultimul timp. Completarea actelor necesare nu dureaza mai mult de 15 minute, iar preturile sunt mai mult decat corecte daca tinem cont de valoarea bunurilor la care apelam. Dupa aceasta, treaba este rezolvata. Cheile sunt in posesia noastra pentru intervalul de timp stabilit, asa ca nu mai ramane decat sa pornim la drum.

Ce masina alegem insa? Ei bine, firmele de inchirieri masini pun la dispozitia clientilor parcuri auto din ce in ce mai bine puse la punct, variantele pornind de la masini de clasa mini, cum ar fi Chevrolet Spark, trecand pe la masini de clasa mica, un Seat Ibiza de exemplu, pe la berline de clasa medie ca Skoda Octavia, ajungand la chiar si la nise din domeniu, cum ar fi van-uri, VW Touran de exemplu, SUV-uri, ca Infiniti FX sau Dacia Duster sau chiar si autoturisme de lux, in cel mai scurt timp. Asadar, variante de a alege sunt destule, totul este sa tinem cont de necesitati si de bugetul alocat operatiunilor de inchirieri masini.

Bineinteles, preturile variaza in functie de model si in functie de ce poate oferi fiecare dintre masinile respective.

Daca de exemplu vom dori o masinuta in care sa incapa soferul si eventual un alt pasager, vom alege poate o masina din clasa mini, cu care sa ne putem strecura cu usurinta prin aglomeratiile urbane, cu un consum redus de combustibil, fie benzina, fie motorina, care ne va fi oferita spre inchiriere la un pret direct proportional cu dimensiunile si oportunitatile oferite.

Daca insa vom dori o masina in care sa putem transporta un numar mai mare de persoane, eventual si cu ceva bagaje, atunci vom apela la un van care sa aiba o capacitate de 5 pana la 7 locuri, care sa ne ajute la indeplinirea sarcinilor pe care le avem.

Inainte de aceste alegeri insa trebuie facuta o alta alegere, si anume aceea a firmei catre care ne vom indrepta. O solutie poate fi reprezentata de site-ul Inchirieri-masini.ro.

Aceasta este o firma de ale carei servicii vom fi in mod clar multumiti, asa ca poate ar fi bine sa salvam pagina respectiva la favorite.

0 Shares
1 comment
  1. Pai cine-si permite sa plateasca pretul inchirierii poate sa-si ia o masina second-hand la 2-3000 de euro, mai veche dar in stare buna de functionare.

Comments are closed.

You May Also Like