Cum pot influenta bijuteriile o tinuta?

0 Shares
0
0
0

Cum pot influenta bijuteriile o tinuta?In zilele noastre se pune foarte mare accent pe imagine, asa ca atat femeile cat si barbatii acorda o foarte mare atentie acestui aspect.

Si daca tot am spus ca imaginea conteaza atat de mult in zilele noastre, trebuie sa precizam faptul ca atat femeile cat si barbatii isi indreapta atentia mereu spre cele mai frumoase si spre cele mai sofisticate accesorii care sa le completeze perfect tinutele.

Atunci cand discutam despre barbati, acestia isi pot indrepta atentia de exemplu spre un ceas elegant, care poate sa ii ofere tinutei un plus de eleganta.

Barbatii isi pot indrepta atentia si spre un lantisor din aur alb sau spre o bratara din aur alb, care alaturi de o camasa de culoare alba si papion negru, plus un costum negru si pantofi negrii creaza o tinuta spectaculoasa.

Atunci cand vine vorba insa despre femei, acestea cu siguranta detin mult mai multe accesorii decat barbatii, pentru ca de regula doamnele si domnisoarele poarta bijuterii si in viata de zi cu zi, nu doar atunci cand participa la evenimente.

De regula, femeile care poarta bijuterii in viata de zi cu zi, aleg sa poarte cercei, bratari si lantisoare din argint, mai ales atunci cand articolele de vestimentatie pe care le poarta sunt de culoare alba sau de culoare neagra.

Atunci cand poarta articole de vestimentatie de culoare galbena, crem, bej, sau portocaliu, femeile pot alege sa poarte bijuterii din aur galben, pentru ca acestea completeaza mult mai bine tinuta.

In momentul in care insa femeile trebuie sa participe la un eveniment important, atunci cand isi aleg tinuta trebuie sa tina cont si de bijuteriile pe care le detin.

Cu siguranta o rochie de culoare neagra este o rochie ideala pentru un eveniment important, asa ca pentru o astfel de rochie, ideale ar fi acele bijuterii cu pietre semipretioase negre, care vor completa perfect tinuta.

Pentru o astfel de rochie, si bijuteriile cu pietre semipretioase albe sunt ideale, pentru ca astfel bijuteriile albe vor iesi foarte mult in evidenta, daca restul tinutei va fi de culoare neagra.

Doamnele si domnisoarele care isi indreapta atentia spre o rochie de gala de culoare rosie de exemplu, cu siguranta vor trebui sa isi indrepte atentia spre bijuterii cu pietre semipretioase rosii.

Tot pentru o rochie de culoare rosie, ideale ar fi si bijuteriile cu pietre semipretioase albe, insa bijuteriile cu pietre semipretioase negre sau de orice alta culoare in afara de alb sau rosu, vor strica tinuta.

Pentru rochiile elegante de culoare albastra, trebuie precizat faptul ca ideale ar fi acele bijuterii cu pietre semipretioase albastre.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, in momentul in care vine vorba despre bijuteriile pe care femeile le pot purta in viata de zi cu zi, acestea pot sa fie cat mai simple.

In schimb, atunci cand vine vorba despre tinutele alese pentru evenimentele importante, cu siguranta bijuteriile trebuiesc alese cu o foarte mare atentie, si ideal ar fi ca ele sa fie cu pietre semipretioase sau cu pietre pretioase, pentru ca ele trebuie sa completeze perfect tinuta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…