Cum sa alegi apartamentul potrivit in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Cum sa  alegi apartamentul potrivit in Bucuresti?Atunci cand trebuie sa alegi dintr-o varietate de oferte de apartamente de vanzare in Bucuresti, este destul de greu sa te decizi daca nu ai stabilit foarte clar criteriile prioritare de selectie. Aceasta alegere iti va influenta viata pentru o lunga perioada de timp si de aceea necesita o analiza profunda a tuturor aspectelor implicate in achizitionarea unei locuinte.

Atunci cand ti-ai formulat o lista clara de prioritati, plaja de selectie se va reduce si iti va fi usor sa faci cea mai buna alegere. Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un apartament nou cu 4 camere in Bucuresti si iti doresti o zona buna, cu apartamente de calitate, solutia este ansamblul rezidential Greenfield. Apartamentele au finisaje si dotari de cea mai buna calitate, iar locatia depaseste cele mai pretentioase asteptari.

Legat de pretul de achizitie, apartamentele din Greenfield ofera cel mai bun raport calitate-pret, camerele sunt moderne si spatioase, ,cu balcoane generoase pentru apartamentele situate la etaj si gradina proprie pentru cele de la parter.

Avantajele unei locuinte noi sunt net superioare: valoarea de achizitie se pastreaza un timp mai indelungat, fiind astfel o investitie profitabila, materiale si tehnologii constructive actuale, dotari moderne.

Achizitia unui apartament vechi inglobeaza pe langa efortul financiar al achizitiei initiale, un efort financiar ulterior legat reparatii, datorate instalatiilor invechite, inlocuirea finisajelor si a dotarilor vechi cu altele noi.

Aparamentele noi vin cu dotari si finisaje moderne, te asteapta doar sa te muti in ele.
Toate apartamentele din Greenfield sunt dotate cu centrala termica de apartament, aer conditionat si au incalzire prin pardoseala.

Un aspect foarte important este locatia. Noile ansambluri rezidentiale vin cu locatii calitativ superioare vechilor cartiere, astfel incat sa se plieze pe stilul de viata activ al locatarilor: zone cu spatiu verde generos, cu nivel de zgomot si poluare scazut, cu numeroase facilitati de petrecere a timpului in aer liber .

Complexul rezidential Greenfield intruneste toate aceste conditii,  beneficiind ce cea mai ofertanta locatie din Bucuresti, situata in imediata apropriere a centrului comercial Baneasa.

Contacteaza acum un consultat de vanzari si programeaza o vizionare, te va convinge ca este cea mai buna alegere!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like