Idei si sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit

0 Shares
0
0
0

Idei si sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivitAtunci cand vorbim despre mobila, ne gandim la modalitati prin care putem amenaja o locuinta sau orice alt fel de cladire (institutie, sediu de companie, magazin etc).

Foarte adesea, acest lucru inseamna si a o aranja, ca rol estetic, dar si a o inzestra.

Mobilierul nu este considerat un bun perisabil, ci un lucru care poate fi folosit o perioada extrem de lunga de timp. Tocmai de aceea, procesul de achizitie a mobilierului trebuie atent parcurs. Mobila la comanda, in Baia Mare, gasesti la Ghise Design. Sa privim in continuarea acestui articol inspre cateva sfaturi pentru cumpararea mobilei potrivite:

–    Documenteaza-te referitor la tipurile de lemn si materii prime folosite pentru producerea mobilierului.
–    Tine cont de sertare si dulapioare. Le vei folosi foarte des, asa ca trebuie sa fie de incredere. Manerele, prinderile, trebuie sa fie foarte fixe, sa nu joace si sa nu cedeze.
–    Arunca o privire peste imbinarile de la capete sau colturi. Cu cat aici se fac prinderile mai corect, cu atat mobila va suporta mai multa greutate.
–    Tine cont de stilul tau de viata – acesta iti poate dicta ce materiale si ce culori sa folosesti. Ia in calcul asadar membrii familiei, varsta lor, animalele de casa, etc.
–    Fii realist in ceea ce priveste alegerea culorilor. S-ar putea ca in fotografii o mobila de bucatarie portocalie sa arate excelent. In timp insa, este foarte posibil ca aceasta culoare sa devina prea puternica ori deranjanta pentru privire. Sfatul specialistilor? Decide-te asupra unor culori neutre pentru corpurile mari de mobilier. Pastreaza culorile indraznete doar pentru accente sau piese de decor.
–    Alege picioare rezistente, prinse bine in cadrul mobilierului. Fii atent la modul in care acestea sunt asezate, fabricate sau arata.
–    Verifica arcurile – acest lucru este valabil atat pentru canapele, cat si pentru paturi (desigur, exista si alte tipuri de saltele, mai costisitoare).

Luand in calcul aceste idei, vei putea gasi si comanda ceva potrivit, atat ca stil, cat si durabilitate si confort. Alege mobila personalizata pentru a te asigura ca toate dorintele si nevoile tale sunt implinite intr-un mod cat mai eficient.

0 Shares
You May Also Like