Sfaturi pentru bateria auto

0 Shares
0
0
0

baterii auto ExideOrice magazin de baterii auto, chiar si online trebuie sa aiba un punct de lucru in care sa puteti sa va adresati in caz ca aveti probleme cu produsul pe care l-ati cumparat. De asemenea trebuie sa aiba si ceva vechime in domeniul de vanzari de baterii auto.

O societate mare care are experienta poate sa mareasca si increderea in produse si in calitatea acestora. Mai multe despre avantajele pe care le aveti in momentul in care lucrati cu experti gasiti pe baterii auto Exide.

Portofoliul de produse variat care are mai multe marci de bateri pentru a putea sa alegeti in functie de bugetul disponibil conduce si la certitudinea ca un anumit comerciant e serios si ca importatorii dar si distribuitorii au incredere completa in el.

In momentul in care cumparati un acumulator in afara de actele necesare, vanzatorul va trebui sa va dea si un certificat de garantie care sa vina odata cu telefonul sau de contact si o adresa a punctului de lucru atunci cand livrarea se face direct la domiciliu.

Un service care lucreaza profesioal in ceea ce priveste bateriile auto poate fi destul de greu de gasit pentru ca in general sunt nevoite sa lucreze gratis din cauza garantiei, exceptand cazul in care se percep taxe de reincarcare iar costurile pentru aparatura necesara sunt destul de mari.

Ele au nevoie si de redresoare, termometre, desinmetre, testere multiple pentru acumulator auto, multimetre etalonate si aparate pentru desulfatoare, redresoare spaciale pentru baterii AGM si desigur personal calificat.

Generatiile de masini care folosesc tehnologii moderne au un sistem pentru managementul incacarilor si mentinerii baterii auto cu ajutorul unor unitati centrale care functioneazq electronic.

Pentru aceste masini in momentul in care se inlocuieste bateria sunt necesare si interventii in programul masinii pentru ca masina sa poata recunoaste noua baterie si sa stearga eventualele erori din sistemul de management. Inlocuirea pentru astfel de baterii se face in general in service-uri care sa detina astfel de dispozitive si nu la simplii vanzatori.

In cazul in care sunt probleme service-urile profesionale va vor asigura sa incarcati din nou acumulatorul  chiar si in cazul in care este contra cost, dar nu vor respinge bateriile in garantie pentru ca bateria este complet descarcata.

De asemenea o firma specializata nu va va ghida spre un alt service pe motiv ca ei acorda garatie verificand cu multimetrul si sistemul pentru incarcare fapt ce va dovedi un interes scazut din partea lor.

Se recomanda sa alegeti in mod corect tipul de acumulator care sa se potriveasca masinii. Este binevenita o valoare mai mare pentru capacitate dar este recomandat sa nu depasiti 30 de procente din volumul recomandat si cu atat mai putin sa cumparati o baterie cu necesitati mai mici decat ale masinii.

Cititi atenti certificatul de garantie si tineti cont si de indicatiile care fac referire la montare, intretinere, regim de incarcare si conditii de garantie.

Faceti verficarile tehnice obligatorii ale bateriei impuse in momentul cumpararii sau a termen de 5 zile si respectati in permanenta instructiunile ce au legatura cu exploatarea si cu montajul.

0 Shares
You May Also Like