Cum să conduci un Lamborghini ca un profesionist

0 Shares
0
0
0

Mansory colorează Urus și îl transformă într-un fulger de carbon cu viteza de 320 km/h. Nou în ofertă: jante cu design forjat de 24 inch. Regizorilor de film de groază le place să ofere un șoc cu un truc simplu: protagonistul se urcă în mașina lui când este întuneric. 

Înainte de a pleca, reglează corect oglinda interioară și deodată vede o siluetă terifiantă pe bancheta din spate, care, câteva secunde mai târziu, începe să și-o contureze. Şoferii obişnuiţi probabil au o senzaţie similară atunci când partea din faţă a lui Mansory se apropie brusc când verifică traficul din spatele lor în oglindă.

Fiecare colecție are comorile ei speciale: de multe ori sunt cele mai rare și, prin urmare, cele mai valoroase piese, uneori acelea pe care le-ai visat în mod deosebit din motive speciale. Aceste două aspecte coincid adesea. Pasiunea colecționarilor poate fi atât de mare și de nesfârșită încât are ca rezultat colecții bogate, practic unice. 

Gândește-te, de exemplu, la sportivi și la dragostea lor pentru mașinile de lux: aproape în fiecare zi poți citi un articol despre o nouă supermașină în ediție limitată care a fost cumpărată. Cel mai recent prototip din garajul unui pasionat de mașini, este un Lamborghini Urus Mansory

Pasiunea colecționarilor de mașini creează un hype constant, alimentând legendele și declanșând o competiție acerbă pentru cea mai bine echipată și futuristă colecție de mașini. Dar cum să conduci un Lamborghini ca un profesionist?

Lamborghini Urus Mansory

Fără îndoială – Lamborghini Urus Mansory este simbolul rafinamentului mașinilor de lux de acum peste 30 de ani. Rezultatul este un stil impresionant pentru caroserie largă, în combinație cu aerodinamică optimizată cu forță de presiune sporită pentru performanțe îmbunătățite în viraje. 

Cu Lamborghini poți porni pe un traseu de condus activ, cu multe curbe și tuneluri. Poți conduce mașina de marcă de-a lungul drumurilor rurale romantice, pe lângă castele vechi. Ascultă încântat sunetele motorului și simte puterea concentrată a super-mașinii tale. Punctul culminant este un tunel lung și asurzitor sub un vechi castel care scoate cu adevărat în evidență sunetul V8.

Chiar dacă ai deja ani de experiență la volan, înainte de a conduce un Lamborghini și chiar dacă ești gata de plecare, ai nevoie de un instructor profesionist pentru a-ți oferi instrucțiuni detaliate. Îți poate explica cum să conduci o astfel de mașină de marcă ca un adevărat profesionist. 

Poți să stai la volan relaxat și să accelerezi pe cele mai frumoase trasee. Cu Lamborghini Urus poți obține experiența de condus la care visezi, fie că ești pe autostradă nelimitat, prin păduri cu un peisaj sonor impresionant sau pe un drum cu serpentine și șerpuit, deoarece cu această mașină condusul este cel mai distractiv.

Lamborghini: Eleganță și Viteză Redefinite – Descoperă Colecția Noastră Exclusivă

Condu mașina visurilor tale și pune-ți abilitățile de conducere la încercare

Dacă ai visat întotdeauna să ieși pe străzile orașului natal cu o mașină sport rapidă, acum ai ocazia să conduci singur un Lamborghini în orice anotimp. Pune-ți abilitățile de conducere la încercare și fă ca motorul să sune. Când conduci această mașină de marcă timp de 30 de minute, vei descoperi un vehicul de mare putere care îți dezvăluie primele trăsături vizuale la începutul experienței. 

Examinează îndeaproape pilotul și familiarizează-te cu condițiile unei mașini de încredere. Înainte de a putea conduce la volan, trebuie să descoperi un preț Lamborghini Urus. Apoi te poți simți confortabil pe scaunele auto confortabile și, după o inspecție vizuală, poți face ca motorul să sune cu un zumzet sonor. 

Poți simți adrenalina pompând prin corp, doar dacă te lași pe scaun și apeși pedala de accelerație. Descoperă drumul de țară dintr-o nouă perspectivă sau dă totul pe autostradă și lasă celelalte vehicule mult în urmă. Doar astfel te poți bucura din plin de această experiență și te poți simți ca proprietarul unei adevărate mașini de primă clasă.

Un Lamborghini pe cât de extrem, pe atât de exclusivist, este Venatus Evo S, Urus original dezvoltat de atelierul german Mansory. Toate cele zece exemplare planificate se disting printr-o caroserie dusă la exces ca design și aerodinamică și prin puterea impresionantă de 900 CP. 

Mansory este unul dintre cele mai îndrăznețe studiouri de tuning germane, lucrând în pragul și dincolo de kitsch. Este posibil ca stilul lui Mansory să nu fie pe gustul tuturor, dar cu siguranță atrage atenția și vine cu modificări de inginerie extinse. Mecanicii lui Mansory au avut deja multă practică cu Lamborghini Urus și au dezvoltat mai multe opțiuni pentru rafinarea crossover-ului, iar Venatus Coupe Evo C a devenit vârful creativității lor.

Motorul V8 biturbo pe benzină de 4.0 litri a fost modificat, produce 900 CP și 1100 Nm. Venatus Coupe Evo C accelerează până la 100 km/h în 2,9 secunde, cu o viteză maximă de 323 km/h. Pentru comparație, să spunem că în stoc motorul Urus produce maxim 666 CP și 850Nm, cu ea crossover-ul preia prima „sută” în 3,3 secunde și accelerează până la maximum 306 km/h. Sistemul de evacuare ușor al coupe-ului este încoronat cu un sistem de evacuare central cu trei cilindri carbon ceramic.

Potrivit șefului atelierului Kourosh Mansory, clienții l-au întâlnit pe Urus cu trei uși cu mare entuziasm și, în viitorul apropiat, Mansory va prezenta un alt proiect în sens similar. Cumpărarea și colectarea de mașini sport puternice în ultimii ani, a fost considerată pe bună dreptate o formă de investiție profitabilă. Mașinile sport devin mai scumpe, depășind adesea ratele de creștere ale multor indici bursieri. Cel mai mare venit provine din cumpărarea de mașini ale unor mărci celebre, printre care Lamborghini.

Legenda spune că proprietarul unei companii de tractoare, Ferruccio Lamborghini, a avut odată o audiență cu Enzo Ferrari pentru a se plânge de ambreiajele fragile ale mașinilor cu un armăsar pe emblemă. Enzo a răspuns următoarele: problema nu este în mașini, ci în faptul că tractoristul Ferruccio Lamborghini nu știe să le conducă. 

Atunci producătorul de tractoare a avut ideea de a crea mașini de mare viteză care să poată concura cu Ferrari. Astăzi, mașinile Lamborghini pot concura cu succes în viteză și cost cu mașinile produse sub orice altă marcă.

0 Shares
You May Also Like