Cum sa iti cresti afacerea in industria food cu un soft restaurant performant

0 Shares
0
0
0

Prepararea si livrarea de produse din gama food catre clientii persoane fizice sau juridice a devenit astazi o adevarata industrie.

Probabil ca toti am comandat la un moment dat ceva de mancare de la unul din marile lanturi de restaurante sau prin intermediul serviciilor specializate de livrari. Nu in ultimul rand, am ramas uimiti de usurinta cu care se deruleaza intregul proces.

Practic, prin serviciile de livrari mancare la domiciliu elimini o multime de inconveniente: statul la cozi la standul de fast-food ori timpii de asteptare in restaurant.

Nu mai punem la socoteala timpul petrecut in trafic si, de ce nu, consumul de carburant si poluarea, toate acestea cu niste costuri care, adunate, ne dau adevarata scara a cheltuielilor pe care le facem zilnic doar pentru a lua masa ori o gustare undeva in oras.

Alternativa a venit oarecum natural, odata cu avansul tehnologic si implemantarea solutiilor de tip soft restaurant la scara larga in Romania.

Practic, astazi aproape orice restaurant care se respecta are si un soft restaurant pe masura, cu ajutorul caruia managementul intregii afaceri devine mult mai facil.

Dar, sa vedem asadar cum ne poate ajuta un soft restaurant si care sunt avantajele acestuia fata de sistemul clasic de contabilitate.

Interfata prietenoasa

Un prim avantaj de care beneficiezi odata cu achizitia unui soft restaurant este modul facil si intuitiv in care acesta lucreaza. Practic, chiar si un utilizator fara mare experienta in management sau contabilitate va putea opera usor cu acest soft, datorita unei interfete prietenoase si sigure pentru tine.

Practic, acesta iti ofera intregul business pe tava, cum se spune, in cadrul caruia vei avea rubrici dedicate pentru fiecare segment al activitatii: incepand de la prima comanda primita, pana la posibilitatea de a urmari in permanenta statusul acesteia, de la prelucrare si pana la ambalare si livrarea catre domiciliul sau sediul clientului.

Plata online

Un alt avantaj major este posibilitatea efectuarii platii online. Practic, astazi aproape ca nu se mai concepe ca un restaurant sau magazin sa nu puna la dispozitia clientilor si posibilitati de plata online sau cu cardul.

Ori, prin achizitia unui soft restaurant, aceasta facilitate este deja inclusa, astfel incat nu vei mai fi constrans sa incasezi doar cash, cu toate problemele ce tin de: colectarea, depozitarea si transportul banilor, pana la depunerile in banca si eliberarea de numerar, in caz de nevoie.

Prin facilitatea platii online, usurezi practic circuitul banilor in afacerea ta si ai in permanenta control asupra intrarilor si iesirilor de capital din companie. 

Rapoarte si situatii detaliate

Si, fiindca tot am amintit de bani si de contabilitate, un soft restaurant performant iti poate genera instantaneu rapoarte si situatii legate de vanzari, incasari, plati de efectuat sau creante de incasat de la terti.

Toate acestea printr-o aplicatie complet integrata, care iti ofera un mod eficient de gestionare a activitatii tale in industria food.

0 Shares
You May Also Like