Cum se ingrijeste o masa extensibila?

0 Shares
0
0
0

Cum se ingrijeste o masa extensibila?In cazul in care doriti sa cumparati o masa pentru apartamentul dvs., in mod evident va puteti indrepta atentia spre mese extensibile si scaune ieftine, mai ales in cazul in care spatiul liber pe care il aveti la dispozitie nu este unul foarte mare.

O masa extensibila va ofera posibilitatea de a adauga mai multe persoane la masa atunci cand aveti invitati. Se poate extinde si micsora ori de cate ori doriti.

Apoi este necesar sa amintim faptul ca exista o mare varietate de mese extensibile pe piata, astfel ca puteti opta pentru mese care sa se potriveasca de minune decorului dvs. Puteti alege mese extensibile cu forma rotunda, patrata, dreptunghiulara, etc.

Puteti alege de-asemenea dimensiunile mesei, puteti alege numarul de extensii pe care il doriti, puteti opta pentru culoarea preferata, etc. Apoi, mentionam faptul ca exista mese extensibile si scaune ieftine care pot fi confectionate din diferite materiale precum lemn sau materiale metalice.

Mesele extensibile sunt robuste si construite pentru a rezista. Cu toate acestea, daca doriti ca acestea sa ramana in cautarea in cea mai buna stare, trebuie sa stiti cum sa o ingrijiti.

Stergerea in mod regulat a mesei va va ajuta sa indepartati particulele de praf si de resturi care ar putea sa zgarie sau sa marcheze finisajul. Folosind o carpa fara scame sau un prosop din microfibra poate ajuta la indepartarea tuturor particulelor stagnante. Nu utilizati produse care contin silicon, cum ar fi Pledge, deoarece acestea pot absorbi in suprafata meselor si pot deteriora finisajul. Daca utilizati o carpa care nu lasa scame, puteti sa o umeziti usor pentru a sterge particulele. Un prosop de microfibra nu trebuie sa fie umed, il puteti folosi singur pentru a ridica praful.

Plasarea meselor de masa extensibile din lemn langa o sursa de caldura cum ar fi de exemplu un calorifer sau un radiator poate provoca uneori probleme. Asezati masa extensibila intr-o locatie care are o temperatura si o umiditate stabila, care nu vor fi supuse la scaderi sau cresteri rapide.

Depozitarea extensiilor suplimentare in cadrul mesei, atunci cand este posibil sau pe acelasi nivel al locuintei dvs., va va ajuta sa va asigurati ca daca lemnul se umfla sau se contracta deloc, extensiile dvs. se vor schimba odata cu aceasta. Acest lucru va va ajuta sa va asigurati ca extensiile dvs. se vor potrivi in continuare atunci cand veti dori sa le puneti in cazul in care masa dvs. a contractat deloc.

Depozitarea extensiilor intr-un subsol, mansarda sau garaj ar putea cauza umflarea sau contractarea lor datorita umiditatii, si temperaturii.

Cand vine vorba de umiditate, doriti sa pastrati nivelurile in jur de 45%. Aceasta inseamna sa cumparati un dezumidificator sau un umidificator daca aveti nevoie de unul. Niveluri mai mici de 45% ar putea determina lemnul sa dezvolte o fisura sezoniera, iar mai mult de 45% ar putea determina umflarea lemnului.

Sunteti gata sa cumparati?

Cand simtiti ca sunteti gata sa cumparati una dintre mesele de masa extensibile, asigurati-va ca efectuati mai intai cercetari pentru a reusi sa faceti cele mai bune alegeri. Determinati de ce marime de masa aveti nevoie si masurati daca trebuie. Aflati mai apoi si stilul pe care credeti ca va arata cel mai bine in camera dvs.

Determinati cate locuri ar fi adecvat sa aveti in masa si asigurati-va ca se va potrivi familiei dvs. fara extensii; pentru ca in cazul in care masa nu va fi potrivita pentru familie nici fara extensii, atunci cand veti avea musafiri, in mod evident nu veti incapea cu totii la masa.

Toate acestea sunt detalii importante pentru a decide care masa este potrivit pentru dvs. Daca sunteti in cautarea unei mese, dar nu stiti de unde sa incepeti, cu siguranata trebuie doar sa cautati pe Google Mobilier Inteligent, si veti descoperi o multime de mese extensibile.

In plus, daca va indreptati atentia spre Mobilier Inteligent, cu siguranta pe langa o masa extensibila mai aveti posibilitatea de a va alege si scaune extensibile. Acestea la randul lor sunt deosebit de utile dat fiind faptul ca se pliaza, iar astfel le puteti extinde doar in momentul in care aveti musafiri si este necesara utilizarea lor.

Puteti comanda un set care sa fie alcatuit dintr-o masa extensibila si scaune extensibile.

0 Shares
You May Also Like