Cum se scrie un articol seo?

0 Shares
0
0
0

Cum se scrie un articol seo?A scrie articole optimizare seo, cu siguranta este o munca mult mai dificil de efectuat decat iti poti imagina, pentru ca aceste articole au rolul de a ajuta site-urile sa aiba o cat mai buna pozitionare in Google, deci trebuie ca articolele sa fie de calitate superioara.

Aceste articole seo, de obicei sunt scrise de catre expertii in domeniul optimizarii seo, insa poti sa incepi si sa lucrezi acasa pe cont propriu la scrierea de articole, insa mai intai de toate, trebuie sa cunosti mai multe detalii foarte importante, care iti pot fi de mare ajutor, pentru a scrie cele mai bune articole.

Trebuie sa stii mai intai de toate, ca fiecare articol de optimizare seo, trebuie sa contina un cuvant cheie, iar atunci cand vine vorba despre densitatea cuvintelor cheie intr-un articol de acest gen, aceasta trebuie sa varieze intre 1% si 4%.

Cei care aleg sa utilizeze cuvintele cheie a caror densitate se incadreaza in aceste procente, cu siguranta  stiu cum sa redacteze un astfel de articol. Un numar mai mare de cuvinte cheie, cu siguranta nu este recomandat pentru un articol seo de calitate.

Tot referitor la cuvintele cheie din continutul unui articol, acestea ar trebui cercetate inainte de a fi alese. De exemplu, dupa ce termini de cercetat cuvintele cheie, pentru a beneficia de un rank cat mai mare al cuvantului cheie respectiv, ar fi bine sa faci o cercetare pe Google Ad-words Tool, in scopul verificarii competitivitatii cuvantului cheie, si pentru a putea avea un text unic.

Cu siguranta, in momentul in care ai de gand sa te apuci de scris articole seo, se recomanda utilizarea header tags-urilor, pentru headlings. Va fi nevoie si sa utilizezi de diecare data subheadings atunci cand ai de scris un articol, iar acest lucru se poate face prin folosirea etichetelor h2.

Acest lucru este util pentru ca iti permite sa iti pastrezi ideile organizate si mult mai simplu de citit, iar acestea sunt un loc ideal unde poti sa plasezi cuvintele cheie.

Titlul articolului are si el un rol foarte important, pentru ca foarte multi cititori, in momentul in care gasesc un titlu interesant, acceseaza rapid pagina pentru a vedea ce contine articolul respectiv. In momentul in care articolul nu are un titlu relevant, sau nu are un titlu bine ales, este evident faptul ca nu iti va aduce foarte multe vizite pe site.

Cu siguranta, si metadescrierile sunt foarte importante, asa ca trebuie sa ai foarte mare grija si in ceea ce priveste acest aspect, in momentul in care ai de gand sa scrii astfel de articole.

Un alt aspect foarte important de care trebuie tinut cont, il reprezinta modul in care te exprimi in redactarea articolului, asa ca trebuie sa ai o exprimare cat mai clara si cat mai corecta.

In cazul in care comiti destul de des greseli gramaticale, sau greseli de ortografie atunci cand scrii diferite texte, atunci cu siguranta mai ai destul de mult de exersat pana in momentul in care poti scrie un articol seo.

Asadar, nu este foarte simplu sa scrii articole seo, insa nu este nici extrem de greu, trebuie doar sa scrii corect gramatical, si sa stii de ce pasi trebuie sa tii cont.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…