Cum gasesti cea mai buna platforma de comert online

0 Shares
0
0
0

Cum gasesti cea mai buna platforma de comert onlineWix ofera un cos de cumparaturi cu toate functionalitatile de care aveti nevoie. Exista sute de aplicatii pe piata aplicatiilor oficiale pentru a va mari in continuare site-ul. De asemenea, serviciul este gazduit pe deplin, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la aceasta parte.

Ceea ce trebuie sa tineti minte este ca Wix nu este o platforma pura de comert electronic. Este in primul rand un constructor de site-uri care este, de asemenea, capabil sa vanda lucruri. Prin urmare, capabilitatile de comert electronic pot fi un pic de baza.

Retineti ca nu puteti schimba sablonul de site dupa ce ati publicat site-ul dvs., ceea ce reprezinta un dezavantaj important.

Wix se bazeaza pe abonament si ofera pachete diferite. Platile platite sunt de $ 5- $ 25 / luna. Trebuie sa alegeti cel putin planul de comert electronic pentru a obtine capabilitatile magazinului online. Asta incepe de la 17 USD / luna.

Exista doar un plan mai mare, care adauga un sprijin mai bun si o revizuire profesionala a site-ului. Ei au, de asemenea, un plan gratuit de a testa platforma, dar are capacitati foarte limitate si nu ofera optiuni de comert electronic.

Datorita capacitatilor sale putin limitate, Wix este cel mai potrivit pentru intreprinderile mici, cu inventar limitat si cu cerinte mai simple de comert electronic. Cand nu stii ce sa alegi iti recomandam seo and graphic design expertise.

Volusion

Aceasta solutie este o alta optiune gazduita pentru a construi un magazin online. Acesta a aparut in jur de din 1999 si a procesat mai mult de 28 miliarde dolari in vanzari in acea perioada.

Volusion este un constructor de site-uri drag-and-drop cu editarea in pagina. Ofera o cautare cuprinzatoare a site-ului, multe teme receptive (11 dintre ele gratuite) si abilitatea de a personaliza propriile dvs pagini.

In afara de aceasta, dispune de instrumente solide de comert electronic si de gestionare a produselor, cum ar fi descrieri de produse text imbogatite, optiuni native de implinire, optiuni de abonament, programe de fidelizare si multe altele. Se integreaza, de asemenea, cu o multime de furnizori de plati si nu vine cu taxe de tranzactie.

Optiunile de marketing includ functii SEO, vanzari sociale, integrarea pe piata pentru Amazon si eBay, printre altele. Retineti ca unele dintre acestea sunt disponibile numai pentru planuri mai mari.

Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de asistenta non-stop prin chat si telefon live (acesta din urma are un plan mai mare). Acest lucru este in plus fata de o baza cuprinzatoare de cunostinte cu articole, ghiduri si multe altele.

Din pacate, structura de pret a companiei Volusion este putin confuza, deoarece are o limita de latime de banda stabilita. Daca iesiti, trebuie sa platiti pentru un trafic suplimentar. Acest lucru poate face dificila planificarea, mai ales ca latimea de banda implicita este relativ scazuta.

Trebuie sa platiti suplimentar pentru SSL, ceea ce este necesar pentru orice magazin online. Alti concurenti le ofera gratuit. Sabloanele premium pentru Volusion sunt putin costisitoare.

De asemenea, platforma nu ofera capabilitati de blogging. Puteti include link-uri catre alte site-uri de blog din meniu. Acesta este intr-adevar un neajuns intr-o lume digitala care ruleaza pe marketingul de continut.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…