Ce este Google Ads si cum te ajuta in campaniile de promovare

0 Shares
0
0
0

Ce este Google Ads

AdWords este una dintre cele mai eficiente strategii de marketing digital online utilizate de companii de diferite dimensiuni. Fie ca incepeti o mica afacere in cartier sau un magazin online mare pentru a se potrivi intregii tari, puteti crea anunturi localizate pentru a va adresa exclusiv persoanelor la care doriti sa ajungeti.

Cu transparenta controlata din punctul de vedere al costurilor si imbatabila,  Google Ads isi rezerva o serie de beneficii pentru intreprinderile mici. Am rezervat cateva de mai jos:

  1. Permite ca afacerea ta sa fie gasita mai repede

Indiferent de dimensiune, orice companie care investeste in marketing digital doreste sa fie gasita pe prima pagina a rezultatelor Google. Daca doriti sa va evidentiati produsele sau serviciile in functie de o anumita audienta calificata intr-un anumit interval de timp, atunci utilizarea Ads este cea mai buna optiune pentru compania dvs.

Desi este foarte dificil pentru intreprinderile mici sa concureze cu site-urile deja stabilite in rezultatele organice ale Google, AdWords faciliteaza aceasta competitie permitand agentilor de publicitate mici sa concureze direct cu cei mari din partea de sus a rezultatelor si exact in momentul in care potentialii clienti isi cauta produsele/serviciile.

  1. Google Ads va permite sa va adresati clientilor din regiunea dumneavoastra de operare

Ads va permite sa configurati mai multe formate de pozitionare si directionare pentru anunturile dvs., face afisarea exclusiva pentru locul dorit, ajungand doar la publicul tinta. Aceste directionari provin dintr-un magazin foarte eficient sau din comertul local si doresc sa ajunga doar la publicul din regiunea dvs.

Si nu puteti alege doar regiunile care doresc sa va afiseze anunturile, ci si pe cele pe care doriti sa le excludeti din strategia dvs., eliminand astfel o audienta pe care nu doriti sa riscati ca o atingeti.

Cu aceasta strategie puteti reduce costul pe click si puteti creste rentabilitatea investitiei (ROI) a campaniei.

  1. Ads este usor de masurat

In calitate de proprietar de afaceri mici, trebuie sa aveti grija la fiecare pas pe care l-ati facut in marketingul digital pentru a asigura pierderi minime si castiguri maxime… Pentru a asigura acest lucru, este necesar sa se monitorizeze frecvent campaniile si sa se masoare rezultatele fiecarei strategii puse in aplicare.

Si pentru aceasta, google ads este foarte eficient, deoarece ofera informatii detaliate despre campanii si informatii detaliate prin rapoarte si rezultate care sunt simplu de inteles.

Puteti viza informatiile prin clickuri, vizualizari, cuvinte cheie, buget etc. Prin integrarea corecta a analizelor, puteti monitoriza, de asemenea, propriile obiective, cum ar fi traficul pe site-ul web, cuvinte cheie cu performante mai bune, vanzari si clienti potentiali calificati.

  1. Ads este o platforma de marketing foarte flexibila

Google Ads este adaptabil la orice tip de afacere, indiferent de industrie sau dimensiune, fiind una dintre cele mai dinamice si flexibile platforme de marketing disponibile. Aceasta flexibilitate va permite sa gestionati si sa porniti, sa intrerupeti sau sa opriti oricand orice campanie publicitara sau campanie.

De asemenea, puteti configura bugetul campaniei in functie de suma pe care doriti sa o cheltuiti pentru marketing, permitandu-va in acelasi timp sa ajungeti la persoane din locatii diferite si folosind diferite dispozitive (computere, tablete, telefoane mobile etc.).

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…