De ce as alege un bec LED?

0 Shares
0
0
0

De ce as alege un bec LED?Progresele dezvoltarii becurilor LED au fost extrem de rapide, dar si agresive cu producatorii care concureaza. Acestia incearca sa proiecteze modele de becuri LED care sa se potriveasca pentru diferitele aplicatii in casa dumneavoastra.

De asemenea, se lucreaza si pentru reducerea pretului la care se vand anumite modele de becuri led. Asadar, peste cativa ani se asteapta la ca pretul de vanzare sa ajunga la o suma acceptabila pentru consumatori. In maer parte aceste obiective au fost indeplinite.

Becurile cu LED au devenit mult mai economice decat becurile incandescente sau becurile economice, si au devenit foarte disponibile pentru numeroase aplicatii de iluminat.

In cele ce urmeaza va vom prezenta anumite motive din care reiese faptul ca trebuie sa schimbati becurile traditionale cu cele LED.

Primul motiv este evaluarea lumenilor care va face achizitia unui bec LEF mult mai usoara. Alegerea unui anumit tip de bec a devenit un proces destul de dificil deoarece trebuie sa aveti un minim de cunostinte necesare.

Doar in acest mod ati putea identifica un model potrivit nevoilor dumneavoastra. Se incearca schimbarea unitatii de masura folosite cel mai des – wat in lumeni, iar etichetele becurilor sa arate nivelul de lumeni.

Asadar, indiferent de modelul care v-a atras, comparand Lumenii de pe etichete veti putea compara doua produse. Pe ambalajele produselor LED apare nivelul de Lumeni, ceea ce va face achizitionarea unui astfel de produs mult mai simpla.

Un alt motiv care v-ar putea convinge sa achizitionati un bec LED este reperzentat de sanatatea dumneavoastra si a membrilor familiei. Asadar, becurile LED nu contin mercur spre deosebire de becurile eficiente din punct de vedere energetic. Acesta este principalul motiv pentru care LED-urile sunt mai apreciate de catre cei care le folosesc.

Un alt motiv este reglarea intensitatii luminoase si ofera lumina instat comparantiv cu becurile fluorescente, unde exista o mica ezitare inainte ca nivelul luminii sa fie la potentialul maxim. Unele becuri ecologice palpaie pana se incalzesc, acest fapt putand sa se intample chiar si in timpul functionarii.

Comparativ cu aceste becuri, lampile LED, precum becurile incandescente, ating potentialul maxim de indata ce acestea intra in funtiunea. Acest lucru reprezinta un real avantaj asupra becurilor economice, mai ales in camerele unei case unde luminile sunt foarte des pornite si opreite. De asemenea, lampile LED nu palpaie si produc o lumina costanta.

In zilele de astazi, foarte multe becuri LED sunt proiectate astfel incat sa functioneze cu ajutorul unor switch-uri reglabile, acestea fiind furnizate in mai multe lampi, dar si corpuri de iluminat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca becul pe care l-ati selectat este compatibil cu reglarea intensitatii luminoase. De asemenea, becurile LED au o durata foarte mare de functionare si, comparativ cu alte becuri, nu se ard, doar isi reduc intensitatea luminoasa de-a lungul functionarii.

De asemenea, daca nu iubiti insectele, sa stiti ca becurile LED nu le atrag deoarece nu emana lumina UV care este preferata mai ales de cele zburatoare. Mai exista, de asemenea becuri cu LED care prezinta lentile sau becuri galbene care sunt concepute pentru utilizarea intr-un spatiu deschis. Aceste tipuri de becuri nu vor atrage insecte sau molii.

0 Shares
You May Also Like