Ventuze din silicon- Combaterea celulitei

0 Shares
0
0
0

Ventuze din silicon- Combaterea celuliteiUna dintre cele mai vechi terapii, care este originara din China si care de mii de ani incoace este folosita cu precadere in tratarea unor afectiuni destul de serioase, este terapia cu ventuze. Terapia cu ventuze a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri de catre medici celebri de atunci, printre care se numara chiar Galen si Hipocrate.

Atat Galen cat si Hipocrate, recomandau in acele vremuri stravechi tuturor medicilor din lume sa foloseasca cu incredere terapia cu ventuze, deoarece aceastea insemna vindecarea a destul de multor afectiuni. Printre afectiunile tratate in acea perioada cu ajutorul ventuzelor pentru masaj se numara racelile, gripa, congestiile pulmonare sau convulsiile.

In ziua de azi lucrurile stau cu totul altfel, caci la fel ca si celelalte terapii, si cea cu ventuze a suferit destul de multe imbunatatiri si a evoluat destul de mult.

Astfel ca, astazi, cu ajutorul ventuzelor pentru masaj se poate chiar lupta impotriva celulitei. De fapt, celulita reprezinta astazi o destul de mare problema atat pentru femei, cat si pentru barbate. De obicei aceasta apare pe corp datorita unui regim alimentar nesanatos, a unui stil de viata nesanatos sau din alte cazuri, cum ar fi inaintarea in varsta.

Una dintre solutiile de combatere a celulitei intr-un timp foarte scurt si in conditii optime este reprezentata de un masaj anticelulitic cu ventuze. In ziua de azi, in ceea ce priveste masajul anticelulitic, favorite sunt ventuzele masaj din silicon.

Si asta datorita faptului ca acestea sunt create dintr-un material destul de flexibil si care poate fi atasat chiar si pe suprafetele corpului cele mai “ ascunse”. Se pot gasi ventuze din silicon chiar si pe piata din tara noastra si mai ales in mediul online. Pe internet, se pot gasi ventuze din silicon, prin intermediul unor magazine online care se ocupa cu comercializarea a astfel de produse.

In majoritatea acestor magazine online, preturile unor ventuze din silicon sunt unele destul de mici si care le fac pe acestea sa poata fi achizitionate de absolut oricine si le doreste. Insa nu este totul numai achizitionarea lor, caci trebuie sa stii si cum sa le aplici pe acestea, insa asta nu este o problema, caci tot internetul te poate ajuta. Pe internet se pot gasi destul de multe indrumari in ceea ce tine de folosirea ventuzelor din silicon in masajul anticelulitic, iar acesta nu este chiar un lucru dificil de realizat.

In concluzile putem spune si ca ventuzele din silicon folosite in masajul anticelulitic sunt neparat necesare sa fie utilizate numai impreuna cu un ulei de masaj. Uleiul de masaj are rolul de a hidrata pielea si de a ajuta aceste ventuze masaj anticelulitic realizate din silicon sa poata aluneca in voie pe suprafata acesteia.

0 Shares
You May Also Like