Vopsele decorative pentru tuse de final

0 Shares
0
0
0

Vopsele-decorative-pentru-tuse-de-finalAti ajuns in acel stadiu in care este timpul sa va orientati spre o gama vasta de vopsele decorative pentru ca nimic nu poate da decorului mai multa prospetime si personalitate?

Daca asa este ne vom referi aici la numai cateva din atuurile unui astfel de produs si mentionam si ca aderenta superioara la suport si puterea mare de acoperire sau buna lavabilitate si rezistenta mare la ultraviolete si la intemperii, rezistenta la mucegai si la fungi dar si un grad mare de permeabilitate si de impermeabilitate la apa.

Daca aveti nevoie de vopsea decorativa o recomandare este vopsea lavabila Policolor.
Magazinele sunt pline cu vopsea decorativa si de aceea puteti intampina probleme in momentul in care vreti sa alegeti vopseaua. Cele mai multe produse moderne prezinta mai multe caractersitici insa este necesar sa stiti ce cautati.

Vopselele decorative ce acopera sau protejeaza peretii se gasesc oriunde insa este necesar sa fiti interesati de obtinerea unor efecte vizuale speciale si de a oferi protectie superioara pe suprafete indiferent daca este vorba de pereti noi ori vechi.

Produsul se poate afla la limita dintre vopsea si tencuiala si vor avea o densitate mai mare si un adaos in plus de particule din cuart cu dimensiuni care pot sa ajunga chiar si pana la 1 mm atat la interior ca si la exterior.

De asemenea, este obligatorie amorsarea suprafetelor si daca sunt zone atacate de mucegai acestea se dezinfecteaza inainte de a fi aplicata vopseaua decorativa.

Apropo de aplicare va spunem ca aceste produse trebuie aplicate cu gletiere facute din otel inoxidabil, intr-un singur strat si fiind urmate de structrare prin roluire cu ajutorul unui trafalet special.

In ceea ce priveste marca, este recomandat sa alegeti in primul rand acea vopsea pe care va permiteti sa o cumparati dar care sa si indeplineasca toate conditiile de mai sus.

Vopseaua decorativa se poate aplica pe un strat suport. Stratul suport este un suport pe care se va aplica suportul de finisaj de a final. E bine sa determinati si proprietatile sale pentru a putea sa alegeti corect finisajul.

O serie de proprietati importante ale suportului sunt aderenta, murdaria, umiditatea si absorbtia, starea culorilor anterioare, nivelul de patare cu saruri, coroziunea, igrasia , aparitia muschilor, ciupercilor si algelor.

Etapele prin care vom pregati stratul de suport sunt curatarea efectiva, eliminarea straturilor care nu sunt aderente, grunduirea, slefuirea si la final uscarea.

Tipurile de vopsea decorativa sunt vopselele ready mix, vopselele colorate cu masini de nuantate, pigmentul de nuantare, vopseaua sidefata care are in compozitie pigmenti speciali si transparenti si care reflecta lumina sa obitna un aspect stralucitor al vopselei.

Pentru a putea sa evitam uscarea cu pete a vopselei vom aplica un strat de grund care sa uniformizeze aborbtia din perete indiferent ca peretele e nou sau ca deja are un strat de vopsea.

Suprafata va trebui sa se vopseasca proaspat. Pentru suprafetele vopsite in nuante si contraste va fi necesar sa aplicam si straturi din grund alb, vopselele se dau cu pensula si cu miscari in forma de x.

0 Shares
You May Also Like