HTC 10 dispune de o camera cu tehnologie impresionanta

0 Shares
0
0
0

HTC-10-dispune-de-o-camera-cu-tehnologie-impresionantaAnumite publicatii au lansat un video-teaser ce prezinta tehnologia Boomsound, care va fi prezenta pe noul HTC 10, dar nu numai atat. Avem parte si de un clip care ne descrie capabilitatile noului senzor al camerei, prezent pe acest device.

Daca doresti reparatii Htc intra pe ServiceGsm.ro si vei gasi cei mai buni specialisti!
Clipul video arata numeroase poze-test facute cu ajutorul camerei acestui smartphone si anume HTC 10.

Totusi, ar fi destul de riscant sa tragem concluziile inca de pe acum, dar calitatea senzorului, pare a fi cu totul iesita din comun, chiar daca pozele au fost compresate prin introducerea in clipul video.

Acest senzor va fi unul de tip UltraPixel si va fi capabil de efectuarea pozelor in mod rapid, burst, avand la dispozitie si un mod “time lapse”. De asemenea, camera este capabila sa inregistreze la rezolutii 4k, adica de 4 ori full hd 1080p.

Potrivit unor rapoarte anterioare, HTC 10 va dispune de un senzor de top, cu o marime efectiva de 12 megapixeli, ajutat de functiile de “face detection” si de flash-ul de mare putere incorporat.

Camera frontala pentru selfie-uri va avea un senzor de 5 megapixeli si va fi capabila sa inregistreze format video la rezolutie 2k. Compania nu a mentionat insa mai multe detalii despre acesti 2 senzori.

Pentru comparatie, trebuie sa ne amintim ca HTC One M9 a venit cu un senzor de 20 megapixeli (cel al camerei principale), apertura f /2.2, dual-led flash si de asemenea, capacitate de a inregistra la rezolutie 4k. Camera frontala dispunea de asemenea, de un senzor UltraPixel.

Alte specificatii ale HTC 10 includ: Un display de 5.1 inch cu o rezolutie generoasa (de 2560×1440), procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB de RAM si capacitate de stocare de 32 de GB. Se pare ca acesta va fi cu adevarat un flagship pur-sange.

Daca ne aducem bine aminte, HTC One M9 a fost lansat in luna Martie 2015. Telefonul prezinta un display de 5 inch cu rezolutie mai mica decat a fratelui mai mare (HTC 10) si anume, full HD 1080p. Htc One M9 are un procesor octa core tactat la 1.5 Ghz (Qualcomm Snapdragon 810) si vine cu 3 GB de memorie ram si 32 GB capacitate de stocare interna, ce poate fi extinsa pana la 128 de GB, prin adaugarea unui card Micro SD.

Camera principala de pe M9 este de 20 megapixeli iar cea secundara de 5 (de tip ultrapixel). Telefonul functioneaza cu sistemul de operare Android 5.0 si dispune de un acumulator de 2840 mAh, care nu se poate insa inlocui (non-removable). Dimensiunile sunt de 144.6×69.7×9.61 mm si cantareste 157 de grame.

Acest device este unul de tip single-sim si accepta si nano-sim-uri. Optiunile de conectivitate sunt destul de variate si includ: wi-fi, GPS, bluetooth, NFC, FM, 4G (cu suport extins pentru banda 40, folosita pe anumite retele LTE din India).

Telefonul are de asemenea la dispozitie mai multi senzori: de proximitate, unul de lumina ambientala, un accelerometru si un giroscop.

0 Shares
You May Also Like