De ce este importanta pompa cu tocator Zenit GRS 100?

4 Shares
0
0
4

De ce este importanta pompa cu tocator Zenit GRS 100?Evacuarea apelor murdare este o problematica foarte actuala in prezent, iar dispozitivele folosite in acest sens ne pun la dispozitie o serie de facilitati si de avantaje, care sa ne asigure de succesul procesului de evacuare.

Pompa cu tocator Zenit GRS 100 este un dispozitiv perfect compatibil cu situatiile in care avem nevoie sa evacuam ape pluviale, noroioase sau foarte murdare, astfel incat incintele sa poata fi golite in totalitate.

Pompa cu tocator Zenit GRS 100 poate fi folosita in siguranta in cazul subsolurilor si a demisolurilor, in cazul beciurilor, dar si in cazul incintelor industriale, cum ar fi spre exemplu rezervoarele sau spatiile de stocare. Pompa cu tocator Zenit GRS 100 are o putere de 900 de W si un debit de 14,4 metri cubi pe ora.

Inaltimea maxima de pompare este de 20 de metri, iar capacitatea pompei este de 15,5 metri cubi. Presiunea maxima de pompare este de 2 bari, iar temperatura maxima a fluidului evacuat este de 40 de grade Celsius.

Pompa cu tocator Zenit GRS 100 este o pompa care are carcasa motorului si pompa din fonta, ceea ce ii confera un plus de rezistenta, are un condensator incorporta, o protectie termica si un flotor electric de siguranta, ce este utilizat in vederea opririi functionarii pompei atunci cand apa se afla sub nivelul minim admis.

Axul motorului este din inox, pentru a asigura comportarea eficienta la actiunea apei, iar motorul acestei pompe este cu etansare mecanica, ceea ce inseamna ca accidentele sunt reduse ca incidenta, gradul de protectie al pompei fiind asigurat de multitudinea de sisteme care concura in acest sens.

Aceste tip de pompa este utilizata in majoritatea cazurilor in aplicatii de uz domestic, insa datorita caracteristicilor de rezistenta ea poate folosita chiar si in mediul industrial. Specialistii recomanda acest tip de pompa atunci cand vine vorba despre evacuarea apelor murdare, deoarece ea este perfect construita pentru a face fata chiar si celor mai dificile situatii.

O astfel de pompa este utila mai ales in timpul sezoanelor ploioase, atunci cand cantitatile mari de ape pluviale pun probleme majore beneficiarilor. Apa se poate infiltra in structura poroara a betonului, drept pentru care beciurile, subsolurile si demisolurile sunt incintele cele mai expuse la actiunea apelor murdare, noroioase, a apelor pluviale in general.

Ploile, dar si topirea zapezilor, reprezinta principalele situatii care pot pune la munca o pompa cu tocator Zenit GRS 100, insa producatorii au creat acest produs tocmai pentru a veni in intampinarea utilizatorilor care au nevoie de un prou stabil si fiabil care sa ii ajute atunci cand vine vorba despre evacuarea apelor murdare.

Este important ca o pompa sa reziste la solicitarile la care este expusa. Pompa cu tocator Zenit GRS 100 exact pentru acest lucru a fost construita, fiind o pompa robusta si fiabila, care poate oferi toate beneficiile la un pret deosebit de accesibil.

Pretul este si el un criteriu important de alegere, deoarece raportul calitate- pret este cel care determina de cele mai multe ori achizitia produselor. Aceasta pompa poate fi achizitionata in siguranta de pe www.shop-einstal.ro, principalul distribuitor de produse destinate segmentului instalatiilor din Romania.

4 Shares
You May Also Like