De ce revin vechile telefoane mobile in atentia utilizatorilor?

0 Shares
0
0
0

De ce revin vechile telefoane mobile in atentia utilizatorilor?Vechile telefoane mobile nu se pot apropia de performantele noilor smartphone-uri de pe piata. Chiar daca toti au avut tendinta sa se debaraseze de ele  odata cu aparitia telefoanelor cu touchscreen, cele vechi revin acum in atentia utilizatorilor si incep sa fie iar cautate.

Ele pot prezenta mici inconveniente si au nevoie de reparatii sau de un acumulator Nokia original, insa pretul componentelor de schimb nu este unul mare, iar inlocuirea lor sa face destul de usor.

Un acumulator Nokia original este cel care asigura autonomia dorita a telefonului tau mobil Nokia la care nu vrei sa renunti. E bine de stiut ca un telefon mobil de tip vechi te poate ajuta in mai multe feluri si are avantaje clare in comparatie cu cele de tip smartphone. La inceputul aparitiei celor din noua generatie chiar a existat o perioada in care multi utilizatori le utilizau pe ambele in acelasi timp.

Acum a aparut o noua moda, si anume aceea de a folosi un telefon mobil numit si vintage. Printre cele mai preferate terminale de acest tip se numara modelele Nokia, pretul lor putand ajunge foarte sus, in functie de personalizarea dorita de fiecare client. Multi prefera inca telefoanele de tip vechi pentru ca ele sunt mai rezistente, au baterii mult mai bune decat cele de acum si sunt usor de utilizat.

In lume exista inca multi amatori de jocuri de tip vechi la care ei nu vor sa renunte, acestea gasindu-se pe telefoanele mobile retro. Pretul vechilor telefoane mobile a inceput sa creasca destul de mult deoarece ele nu se mai produc, iar cei care le detin nu sunt dispusi sa se desparta de ele pentru sume mici de bani.

Exista chiar si telefoane mobile vechi care ajung la preturi de cateva mii de euro. Comerciantii din domeniu nici nu se asteptau la o asemenea moda, insa vanzarile au explodat in ultimii ani. Oamenii par sa se fi plictisit de smartphone-uri si vor acum sa foloseasca un telefon care le trezeste nostalgii.

Printre cele mai vandute se numara telefoanele Nokia 8210, acest model avand un ecran mic monocrom, carcasa din plastic si butoane dintr-un tip de plastic foarte rezistent. Parctic, un telefon mobil vechi este mult mai rezistent decat un smartphone atunci cand este supus la socuri fizice. Nu se stie daca aceasta piata a telefoanelor vechi se va dezvolta in continuare, caci totul se poate dovedi doar o tendinta care nu are capacitatea de a se impune pe piata electronicelor.

Oamenii simt acum ca smartphone-ul le acapareaza viata din ce in ce in ce mai mult si vor ca telefonul mobil pe care il au sa se reintoarca la functiile lui de baza, cele de la inceput.

Acestea sunt trimiterea de mesaje scrise si apelurile telefonice. Multi nu sunt multumiti nici de apsectul noilor telefoane si isi aduc aminte ca vechile mobile erau mult mai diversificate si inovau mai mult la categoria designului si functionalitatii.

0 Shares
You May Also Like