Despre alegerea unor anvelope potrivite, in spatiul european

0 Shares
0
0
0

Despre alegerea unor anvelope potrivite, in spatiul europeanAtunci cand pornesti in cautarea unor anvelope pentru masina ta, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Nu doar pentru a obtine un pret mai bun, ci si pentru a te asigura ca ceea ce cumperi se potriveste exact masinii si nevoilor tale.

Fie ca e vorba de modele pentru vara, fie ca ai nevoie de solutii pentru sezonul rece, anvelope la preturi avantajoase, in Cluj Napoca gasesti la Selgros.

Asadar, inainte de a alege un astfel de set de anvelope bazandu-te doar pe costuri, filtrand rezultatele in functie de preturi, e bine sa tii cont de modul in care sunt aceste piese analizate pe siteurile de specialitate.

O serie de criterii ce stau la baza alegerii clientilor se refera la factori precum: siguranta, confort, economia, eficienta pe zapada, eficienta pe gheata. Aceste evaluari sunt facute atat de specialistii din presa auto, cat si de utilizatori.

Mai mult decat atat, etichetele obligatorii pe care aceste anvelope trebuie sa le foloseasca, in spatiul Uniunii Europene au inceput sa incorporeze o serie de repere extrem de utile.

Conform acestor directive, producatorul de anvelope precizeaza  eficienta  acestora pe ploaie, pe o scara de la A la G (unde A reprezinta cel mai ridicat nivel de eficienta); sunt tiparite aici si informatii referitoare la consumul de combustibil, tot cu ajutorul unei scari de la A la G (unde A implica costuri foarte mici la pompa). Nu in ultimul rand aici apare o iconita ce face referinta la nivelul de zgomot pe care anvelopele il emit, la rulare – acest aspect e masurat in  trei pasi.

Urmareste aceasta etichetare, indiferent de locul din care te decizi sa achizitionezi aceste  anvelopele potrivite! Pune criteriul preturilor pe ultimul loc si ia in calcul analiza completa ce se face in online, pe siteurile si blogurile auto.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8
Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

0 Shares
You May Also Like