Eberspacher sau Webasto – ce sa alegi?

0 Shares
0
0
0

Un sistem de incalzire auxiliara pentru masina se dovedeste a fi de mare ajutor atunci cand iti doresti sa te bucuri de o experienta placuta a condusului chiar si in zilele cele mai geroase ale iernii. Totusi, utilizarea unui astfel de dispozitiv nu garanteaza doar confort, ci este benefica si din punct de vedere tehnic pentru buna conditie a masinii.

Este de la sine inteles faptul ca un incalzitor auxiliar este benefic dintr-o multime de puncte de vedere. Cu toate acestea, atunci cand masina nu este echipata din fabrica cu un astfel de dispozitiv si decizi sa il instalezi ulterior, vei observa ca ai la dispozitie doua mari variante.

Pe verificare-tahografe.ro vei descoperi ca poti opta pentru instalarea unui sistem de incalzire Webasto sau pentru un incalzitor Eberspacher. Alegerea ti se poate parea putin coplesitoare iar de aceea am decis sa redactam acest articol.

Inca din start trebuie sa spunem ca, indiferent de alegerea pe care o vei face, este foarte putin probabil sa o regreti. Echipa de la SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL a decis sa se concentreze pe aceste doua mari branduri datorita calitatii produselor oferite. Practic, orice alegere este automat o alegere buna.

Sisteme de incalzire de la Webasto – o achizitie care merita din toate punctele de vedere

Webasto reprezinta deja un brand consacrat pe piata de incalzitoare stationare auto. Este probabil si cel mai cunoscut producator asa ca majoritatea tind sa aleaga un astfel de sistem. Decizia este mai mult decat justificata.

Important de precizat despre brandul Webasto este faptul ca ofera solutii pentru aproape toate tipurile de vehicule, de la autoturisme obisnuite la camioane sau chiar si pentru autobuze, ambarcatiuni, vehicule speciale sau vehicule pentru agricultura.

Utilizarea unui sistem Webasto iti garanteaza un climat foarte confortabil in interior, chiar si atunci cand masina este oprita. Mai mult decat atat, se obtine un consum mai mic de combustibil, o eficienta mai mare iar functionarea vehiculului va fi mai prietenoasa cu mediul, datorita reducerii cantitatii de emisii.

Incalzitoarele Eberspacher – sunt la fel de bune?

Este o intrebare pe care echipa de la verificare-tahografe.ro o aude deseori. Pe cat de popular este brandul Webasto, pe atat de multe intrebari apar atunci cand vine vorba despre Eberspacher. Cu toate acestea, ar trebui sa precizam numaidecat faptul ca acesta este un brand care, la randul sau, pune accent pe calitate si profesionalism!

Eberspacher este o firma cu vechime in domeniul incalzitoarelor suplimentare care are in oferta diferite modele de incalzitoare pe apa sau pe aer dar si kit-uri complete de imbunatatire pentru vehiculele care nu au fost echipate din fabrica cu un sistem de incalzire suplimentara.

Se remarca cu o comoditate la cel mai inalt nivel, existand o multime de optiuni pentru comanda, foarte simplu de utilizat. Practic, poti opta pentru diferite elemente de comanda precum sunt telecomenzile sau chiar pentru comanda telefonica.

Acestea fiind prezentate, putem spune ca nu exista cel mai bun sistem de incalzire auxiliara pentru masina atunci cand comparam Webasto sau Eberspacher. Ambele reprezinta optiuni performante, fiabile si benefice, iar alegerea o vei face tinand cont de facilitatile din apropiere, precum service autorizat de exemplu.

0 Shares
You May Also Like