Este rentabil sa iti cumperi un autoturism BMW?

0 Shares
0
0
0

Este rentabil sa iti cumperi un autoturism BMW

In momentul in care vrei sa iti cumperi un autoturism personal, in mod evident daca bugetul tau nu este unul foarte mare, iti vei indrepta atentia spre o masina second hand.

Chiar si daca iti vei indrepta atentia spre o masina second hand, vei putea sa iti alegi o masina foarte buna, iar cu cat suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru achizitionarea autoturismului este mai mare, cu atat masina va fi si mai noua, si va avea si mai multe dotari.

In conditiile in care iti doresti o masina pe care sa o folosesti pentru a face naveta de acasa la servici si inapoi, sau daca iti doresti o masina care sa aiba un consum redus de combustibil, atunci cu siguranta iti vei alege o masina mai economica.

In conditiile in care insa, iti doresti o masina care sa iti ofere un confort de invidiat, o masina rapida, si care sa atraga si toate privirile celor din jur, atunci cu siguranta iti vei indrepta atentia spre un autoturism BMW.

Trebuie sa stii insa de la bun inceput faptul ca autoturismele marca BMW sunt destul de costisitoare in comparatie cu alte autoturisme care se gasesc pe piata, insa daca stai sa compare senzatia pe care o simti cand conduci o masina oarecare, si senzatia pe care o simti cand conduci un autoturism BMW, atunci cu siguranta vei opta pentru aceasta marca auto.

Va trebui iarasi sa cunosti si faptul ca intretinerea pentru un autoturism al acestui brand te va costa mai mult decat intretinerea unui autoturism economic, iar aici nu ne referim doar la consumul de combustibil.

Vorbind la modul general, chiar si in conditiile in care trebuie sa te duci cu masina la service, pentru inlocuirea unei piese Bmw consumabile, cum ar fi o bucsa de exemplu, sau pentru inlocuirea capetelor de bara, cu siguranta vei avea o factura mai costisitoare, decat in cazul in care iti vei alege o masina mai economica.

Am dat aici doar doua exemple, si anume un schimb de bucsa si schimbarea capetelor de bara, pentru ca aceste piese sunt ieftine si in cazul autoturismelor BMW, insa cu siguranta daca discutam despre alte piese, atunci lucrurile se schimba foarte mult.

Sa zicem ca iti cumperi un autoturism BMW iar acesta are probleme cu injectoarele. Cu siguranta daca iti vei duce autoturismul la service, vei ramane surprins intr-un mod neplacut atunci cand vei afla cat te costa injectoarele noi, si cat mai trebuie sa platesti si pentru manopera.

In schimb, in conditiile in care ai fi avut un autoturism economic, si care sa fie de la un alt brand auto, cu siguranta inlocuirea injectoarelor nu te-ar fi costat asa scump.

Ei bine, din acest articol se poate intelege foarte clar faptul ca autoturismele BMW sunt ideale atunci cand iti doresti o masina eleganta, care sa atraga privirile, care sa iti ofere confort plus placerea de a conduce, insa trebuie sa tii cont de faptul ca intretinerea unui asemenea autoturism costa mult, asa ca trebuie sa iti alegi o asa masina doar daca iti permiti sa o intretii.

0 Shares
You May Also Like