De ce trebuie sa invete copiii limba engleza?

0 Shares
0
0
0

De ce trebuie sa invete copiii limba engleza

Despre limba engleza cred ca toata lumea stie faptul ca este principala limba de circulatie internationala, si ca este o limba care se vorbeste in fiecare colt al lumii.

Este important ca fiecare dintre noi sa putem purta o conversatie in aceasta limba, pentru ca nu se stie niciodata cand cunostintele de limba engleza se vor dovedi a ne fi utila in viata de zi cu zi.

Poate vom avea nevoie sa vorbim limba engleza la locul de munca, sau poate vom pleca intr-o tara straina, iar acolo cu siguranta va trebui sa putem purta un dialog in limba engleza, pentru a ne putea descurca fara probleme.

Tocmai de aceea, este important ca in cazul persoanelor care in momentul in care au fost la scoala nu si-au dat toata silinta sa invete limba engleza, sa isi motiveze copiii sa invete de la cele mai fragede varste aceasta limba.

Sunt parinti care inca de cand copiii lor au varsta de 2 – 3 ani de zile, incep sa ii invete cuvinte in limba engleza. Cu siguranta un copil care sa zicem la varsta de 3 ani de zile, invata sa numere in limba engleza, invata culorile, zilele saptamanii, are toate sansele ca pe cand merge la scoala, sa aiba o multime de cunostinte in limba engleza.

Mai apoi, odata ce vor fi inscrisi la gradinita, cei mici vor incepe sa invete din ce in ce mai multe cuvinte si expresii in limba engleza, pentru ca acolo vor fi invatati de cadrele didactice, care au pregatire in acest scop.

Din momentul in care intra pe mana cadrelor didactice, copiilor le este mult mai simplu si mult mai usor sa invete limba engleza, iar in anii de gradinita, pot sa acumuleze o multime de cunostinte, si chiar pot sa poarte un scurt dialog in limba engleza.

Mai apoi, acestia din momentul in care vor merge la scoala, nu doar ca vor invata sa pronunte corect in limba engleza toate cuvintele invatate, dar vor invata sa si scrie cuvinte in limba engleza, vor invata sa formeze propozitii si fraze, iar incetul cu incetul vor stapani aceasta limba.

Cu siguranta insa, vor fi si parinti care isi vor dori ca ai lor copii sa cunoasca si mai multe cuvinte si expresii in limba engleza, asa ca vor cauta cursuri engleza copii Craiova, si isi vor inscrie copiii la un curs de limba engleza, care se va putea desfasura chiar si in mediul online, pentru copiii mai mari.

Odata inscrisi la aceste cursuri, copiii vor putea sa invete lectii care inca nici nu le-au fost predate la scoala, iar in momentul in care vor invata la scoala notiunile respective, ei vor fi primii care vor intelege despre ce este vorba, fara a mai avea nevoie de explicatii.

Ei bine, cei mici, cu siguranta nu vor avea nimic de pierdut, ci doar de castigat daca se vor stradui sa invete limba engleza, pentru ca in viata de zi cu zi, se vor intalni cu multe situatii in care aceasta limba le va fi de mare ajutor.

0 Shares
You May Also Like