Politia incalca legea?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca da, avand in vedere ca o masina a Politiei de Frontiera a fugit ieri cu peste 100 km/h prin localitate. Si nu, nu au fost in misiune. Mai putem sa avem incredere in Politia Romana? Sigur ca nu! Cei ce ar trebui sa vegheze ca legea sa fie respectata, fara nerusinare o incalca mai mult ca restul lumii.
Clipul video a fost filmat in Telesti de niste prieteni. Le multumesc pentru ca mi-au pus la dispozitie clipul video, putand sa-l fac public pe internet pentru a va convinge de cat de corecti sunt politistii.

0 Shares
15 comments
  1. da de unde sti tu ca a mers cu 120kmh? aveai radar in masina? adunatura de frustrati ce sunteti. va meritati soarta

  2. Alex, cu asemenea “bagaj” de civilizatie, îti recomand sa te abtii a mai iesi în spatiul public. Cât priveste incidentul, cum cei ce ne conduc de sus de tot au dat nenumarate dovezi ca pot fi candidati la executie pentru ceea ce fac, saracilor (cu duhul) de la IJPF care-o fi, cred ca le ajunge o sesizare la politie. Nu ca li s-ar putea întâmpla ceva, dar asa, sa fiti cu constiinta împacata.

  3. Nu am condus eu masina. Soferul a avut peste 100 km/h , asta pentru a se tine de politistii ce au depasit limita de viteza.

  4. e mai usor sa te uiti in gradina altuia decat intr-a ta. ma gandesc ca tu esti cel mai cinstit si exemplar cetatean al Romaniei. de unde sti tu ca nu erau in misiune? esti cumva dispecer si nu stiu eu. ai impresia ca toate misiunile sunt cu girofar si sirene? nu te-ai mai auzi de atatea sirene daca toti ar folosi-o. asta e atitudinea romanului, atat stie el, sa batjocoreasca si sa rada de greselile altora in loc sa invete din ele. cat de corecta este Politia Romana?Pentru ca doi au gresit nu e necesar sa ii denigrezi pe toti. Nu generaliza pentru ca sunt si politisti exemplari. sunt curios tu cum circuli cu masina prin localitate cand nu te vede Politia. Pun pariu ca esti doar un frustrat care a fost amendat de politie iar acum cauti sa te razbuni.

  5. Nu e vorba de nicio razbunare, crede-ma! Pur si simplu am dorit sa fac publica filmarea pe blogul meu. Nu am dreptul asta?

  6. Ba ar trebui sa stii,ca politia si orice alta organizatie guvernamentala…are dreptul sa se aata de la regulile de circulatie,si app de cand isi incep ziua…ei sunt in misiune,mai sunt unele interventii care folosirea girofarurilor si sirenelor nu sunt recomandate.Asa ca inainte de a face pe desteptu,eu te rog sa te documentezi.

  7. La cele intamplate nu exista nicio explicatie. Au incalcat legea si gata. Ce sa spun, e plina lumea de pupincuristi!

  8. asta e parerea ta. daca au incalcat legea, atunci te rog sa dovedesti, daca te crezi asa de destept. crezi ca prin postarea filmuletului astuia, gata ai dovedit? in primul rand nici macar nu iti poti da seama daca este o masina de politie, eu aud doar 2 fraieri care spun ca sunt in spatele uneia. si pana la urma nu vad unde vrei sa ajungi cu asta. iti lipsesc vizitatorii pe pagina?

  9. de ce te-a intrebat daca o pui pe blog? mai si minti ca nu erai in masina :)))

  10. Verifica mai bine, nu de alta, dar nu vreau sa mori prost. Unde am scris eu ca nu am fost in masina? Am fost pasager, dar nu am filmat eu. Inca ceva, cati ani ai? Nu de alta, dar pari prea comunist. Ti se pare anormal faptul ca am pus pe blog o filmare prin care incerc sa demonstrez ca majoritatea politistilor fac abuzuri? Poti cumva sa ma contrazici? Daca da, inseamna ca te-au platit baietii cu maxim o guma ca sa-i scoti din beleaua asta. Referitor la numarul de cititori, blogul meu e citit de un numar destul de mare de oameni. Nu o sa-ti dau cifre, chiar nu vreau sa te incurci in calculele matematice.

Comments are closed.

You May Also Like