Black Friday 2012 – Ce o sa va cumparati?

0 Shares
0
0
0

Vineri o sa fie o mare nebunie. Vinerea neagra a reducerilor. Un concept american adus in Romania de emag.ro inca de anul trecut. In aceasta zi, cei de la emag.ro au vandut de au vazut negru in fata ochilor, vanzarile depasind 8 milioane de euro.

Nu stiu daca e asa sau nu, insa ei asa s-au laudat. Anul acesta, mai multe magazine au promis ca o sa faca mari reduceri in data de 23 noiembrie cu ocazia Black Friday. Eu mi-am propus sa-mi cumpar vineri o camera foto mai performanta. Sunt sigur ca multi se intreaba cat o sa coste  iPhone 5. Si eu sunt foarte curios. Voi ce v-ati propus sa va cumparati vineri pentru a va bucura de Black Friday 2012?

0 Shares
6 comments
  1. De-abia astept vinerea neagra.Cu ocazia asta am sa cumpar un telefon nou.

  2. Nu recomand eMag! O tableta e-boda care la altex si media galaxy costa 499 lei, la eMag costa 599 lei! Ceea ce inseamna ca de blacfriday vor avea 100 lei reducere la acea tableta! Nu va lasati pacaliti si verificati preturile de pe site-ul producatorului mai intai daca este cazul! Daca reducerile sunt mai mici la altex, sunt intr-adevar reduceri de pret, nu cifre %

  3. Pana la urma ai apucat sa-ti cumperi ceva? Cam toate produsele care meritau cat de cat, la ora 11 nu mai erau in stoc

  4. Am cumparat o tableta, si culmea, dupa ce am facut antireclama la eMag :)) chiar de acolo am cumparat. Eu am fost mai norocos, la ora 8 si jumatate, eram in stadiul in care dadeam refresh din 5 in 5 sec la toate magazinele online! Sunt multumit, am primit-o exact urmatoarea zi, este foarte interesanta, chiar merita banii, ma bucur ca am prins oferta!

Comments are closed.

You May Also Like