Proiecte de case pe internet

0 Shares
0
0
0

O cautare in google pe proiecte case va aduce in prima pagina 10 site-uri plus înca cateva linkuri sponsorizate. Toate aceste site-uri au in comun faptul ca sunt optimizate pe acest cuvant cheie.

Desi aproape toate site-urile prezinta colectii de case, cu vizualizari 3d de arhitectura, planuri, fatade, etc., abordarea la nivelul serviciilor efective de proiectare este usor diferita. Cele mai multe dintre aceste site-uri promoveaza si vând servicii de proiectare pentru case de locuit. Aceasta înseamna practic contactarea echipei de proiectanti, stabilirea unei teme de proiectare – eventual în jurul unui model de casa existent, proiectarea efectiva si în final, primirea proiectului.

La ncase.ro, clientii au posibilitatea de a cumpara online diverse produse de proiectare, proiectele fiind gata executate. Mai exact, asemeni unui magazin online, exista posibilitatea de a cumpara diverse pachete de proiectare. Site-ul ofera pachete de proiectare cu scop de informare sau de stabilire a unui buget, care încep de la pretul de 10E si care se pot downloada pe loc, pâna la pachete de proiectare complexe care reprezinta practic proiectul complet al casei.

Proiectele de autorizare sau de executie se livreaza tiparite pe hârtie, pe numele si în amplasamentul specificat de catre beneficiar , cu toate semnaturile si stampilele necesare pentru a fi în conformitate cu legile din Romania. Termenul de livrare a acestor proiecte este de cateva zile de la momentul efectuarii platii.

0 Shares
You May Also Like