Care sunt elementele fundamentale in legea atractiei?

0 Shares
0
0
0

Care sunt elementele fundamentale in legea atractiei?De-a lungul timpului, au existat numeroase scrieri care s-au pastrat pana astazi, unde gandul este descris ca fiind responsabil de ceea ce suntem, motiv pentru care Lord Budha a afirmat ca tot ceea ce noi suntem este rezultatul a ceea ce gandim.

Ideea conform careia gandul capata o importanta deosebita in viata noastra ne duce cu gandul la Legea Atractiei, in care astazi putine persoane cred cu adevarat si o aplica.

Astfel, Legea Atractiei specifica faptul ca totul este creat de gand si gandul detine capacitatea de a trage oameni, situatii, lucruri fizice si circumstante. In mod surprinzator, chiar in acest moment, gandul dumneavoastra atrage aceste lucruri.

Prin gandurile noastre atragem lucrurile materiale care fac parte din viata noastra, insa cream si corpul nostru, alaturi de personalitatea noastra. Este important sa devenim persoana care dorim sa fim si sa ne bucuram de viata pe care o visam si sa nu atragem doar lucrurile negative si problemele.

Fara sa fie considerata un secret, Legea Atractiei exista dintotdeauna si este o regula a universului, pe care nu o putem evita. Exista dovezi care arata ca a fost cunoscuta si utilizata cu circa 7000 de ani in urma, cu toate ca invatarea adevarului universal a fost incetosata pentru multe sute de ani, daca nu chiar mii. Aceasta s-a datorat celor care doreau sa detina controlul oamenilor.

Pe la inceputul secolului al XX-lea, oamenii au inceput sa fie constienti de Legea Atractiei, datorita integritatii si curajului unor scriitori valorosi, precum Napoleon Hill (1883-1970), James Allen (1864 – 1912) si Charles Haanel (1866-1949).

O alta personalitate care s-a remarcat prin scrierile sale, ce insuflau oamenilor dorinta de a gandi liber este Wallace D Wattles (1860-1911), care in cartea sa intitulata “Stiinta de a deveni bogat” scrie despre puterea gandului de a umple spatiile libere din univers, gandul fiind elementul din care sunt concepute lucrurile. De asemenea, dansul scrie ca gandul poate produce lucrul imaginat de catre gand, aceasta find o declaratie cu totul impresionanta pentru anul 1910.

Haanel ne ofera un ghid complet despre cum se poate utiliza cu succes legea atractiei, acest ghid fiind condamnat de catre biserica in anul 1933, cartea fiind intitulata “The Mastery Key System”, care a fost citita si de catre Bill Gates inainte de a crea Microsoft.

Personalitati care au inteles fundamentul Legii Atractiei au scris despre aceasta, pentru a schimba vietile oamenilor si au reusit, pentru ca exista persoane care se ghideaza in functie de aceasta lege.

Cu toate acestea, o mare parte a oamenilor aleg sa nu creada, asa explicandu-se faptul ca infiormatii cu privire la Legea Atractiei exista de circa un secol si cu toate acestea oamenii nu isi dedica timp pentru a invata cum functioneaza probabil cea mai puternica lege fizica a universului.

Astfel, daca considerati ca merita sa aprofundati legile care va guverneaza viata, cu siguranta nu veti regreta. Atunci cand veti intelege cu adevarat Legea Atractiei si veti incepe sa o utilizati in propriul avantaj, viata dumneavoastra se va schimba foarte mult, in moduri surprinzatoare.

Asadar, puteti incepe sa va construiti in imaginatie viata pe care doriti cu adevarat sa o traiti si incepeti sa utilizati Legea Atractiei, pentru schimbarea acesteia.

0 Shares
1 comment
  1. Aceasta lege a atractiei poate fi explicata de asemenea, si la nivel psihologic. Setandu-ne anumite scopuri, in mod inconstient vom actiona in directia indepliniri acelui scop.

Comments are closed.

You May Also Like