Samsung Galaxy S5 – cel mai bun smartphone de pe piata?

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S5 – cel mai bun smartphone de pe piata?Nici faptul ca ai cel mai tare telefon nu te tine departe de un service GSM. Oricand pot aparea momente nedorite care te fac sa contactezi reprezentantii unui service care se ocupa cu reparatii iPhone Bucuresti, Cluj, Timisoara sau din alte orase.

Bineinteles, cei de la un service GSM nu se ocupa de repararea unui singur model de telefon. La fel cum poti duce in service un iPhone poti duce si un Samsung sau un Nokia.

Ai nevoie de reparatii iPhone Bucuresti  daca esti din Bucuresti si ai iPhone. Ai nevoie de reparatii Nokia Timisoara daca esti din Timisoara si ai Nokia si tot asa. Mare atentie, deoarece nu oricine ofera astfel de servicii de calitate.

Daca te intereseaza oamenii cu adevarat profesionisti, intra pe http://www.servicegsm.ro/ si apeleaza la cele mai bune servicii GSM.

Lasand la o parte faptul ca orice telefon e posibil sa necesite reparatii la un moment dat, vorbim in cele ce urmeaza despre cel mai bun telefon al momentului. Se pare ca parerile sunt impartite.

Unii spun ca ar fi iPhone 5S, altii Samsung Galaxy S5. Se pare insa, ca balanta inclina in favoarea modelului de la Samsung. Ce face din Samsung Galaxy S5 un telefon atat de performant? Totul.
•    Design
–    Diagonala: 5,1 inch;
–    Carcasa: plastic in culori vii; pe partea din spate o textura care impiedica alunecarea;
–    Dimensiuni: 142 x 75,5 x 8,1 mm;
–    Pe partea din fata intalnim celebrul buton oval, specific modelelor de la Samsung;
Designul per ansamblu este unul placut si elegant. Telefonul este usor de folosit de orice posesor si ofera o experienta placuta.
•    Specificatii
–    Procesor: Sanpdragon 801, 2.5 GHz, 2GB de RAM;
–    Rezolutie: 1920 x 1080 pixeli, 432 ppi;
–    Sistem de optimizare a culorii;
–    Memorie: 16 GB;
•    Camera foto
–    Rezolutie camera foto: 16 MP;
–    Rezolutie video: 384 x 2160;
–    Viteza uriasa la autofocus;
–    Camera frontala FULL HD Phase Detection AF Wide-angle lens

Pe langa aceste caracteristici care sunt uimitoare, noul Samsung Galaxy S5 este si rezistent la apa. Si cum moda selfie-urilor inedite este extrem de actuala, te poti astfel bucura de un selfie special facut sub apa. Ai scapat asadar de grija faptului ca telefonul tau se poate strica daca ajunge in apa.
•    Sistem de operare
–    Android 4.4.2
Telefonul functioneaza foarte bine, nu se blocheaza si raspunde rapid la comenzi.
•    Baterie
–    Dimensiune: 2800 mAh;
–    Durata convorbiri 3G: pana la 21 ore;

Acestea sunt cele mai importante informatii pe care trebuie sa le stii despre Samsung Galaxy S5, care pare intr-adevar a fi cel mai bun telefon de pe piata in materie de smartphone-uri.  Totusi, acest telefon nu este chiar perfect, cum ar puutea crede unii.

Un mare dezavantaj consta in faptul ca cei de la Samsung nu au renuntat la carcasa din plastic. De asemenea, multi spun ca senzorul de amprenta poate fi pacalit, fapt ce constituie un alt mare dezavantaj.

Daca vorbim insa de acest telefon in ansamblu, cu siguranta este cel mai cool telefon al momentului, care merita o asa investitie.

0 Shares
You May Also Like