Ponta a imbatranit?

0 Shares
0
0
0

acuvio's funny photo retouchPremierul Romaniei, gorjeanul Victor Ponta a implinit astazi 41 de ani. Cu bune si cu rele, de ceva timp sta in fruntea tarii fara sa faca prea multe schimbari in bine, asa cum s-a laudat inainte de a ajunge in functia actuala. Drept e ca multa lume a cam avut incredere in echipa USL, crezand ca o sa aduca tara pe drumul cel bun.
Acum, dupa ce a trecut ceva timp, iar totul a ramas aproape ca inainte, putin mai rau, am putea spune, Ponta nu mai e vazut la fel de bine de fanii sai. Chiar in Targu-Jiu, pe un zid de la Profi scrie mare ,, Jos Ponta! ”. Chiar daca Ponta e oltean de-al meu, nu pot sa-l laud deloc. E prea bleg pentru functia de prim-ministru, prea indulgent cu mafia ce mananca aiurea banii tarii.
Cu toate astea, din bun simt si pentru ca e oltean, ii urez un sincer si calduros ,,La multi ani!”. De ziua sa, il rog pe Ponta sa-si dea demisia si sa se reintoarca la functia de avocat, ca tot e bun de gura si minte cam mult.

0 Shares
1 comment
  1. POnta nu este oltean! e nascut la Bucuresti, nu stiu exact pe unde a copilarit, dar stiu sigur ca n are nicio radacina din Gorj sau vreun alt judet al Olteniei! E oltean de imprumut de cand si a facut buletin de Baia de Fier….

Comments are closed.

You May Also Like