Fii sigur de cainele tau cu noua gama de zgarzi electronice pentru dresaj

0 Shares
0
0
0

Fii sigur de cainele tau cu noua gama de zgarzi electronice pentru dresajDoresti sa petreci mai mult timp cu cainele tau dar iti e frica de comportamentul sau in public? Zgarda electronica pentru dresaj este solutia optima pentru tine si patrupedul tau. Pe langa zgarzi de dresaj, magazinul iti propune o gama larga de produse, la cele mai scazute preturi de pe piata, dar si sfaturi pentru a avea efectul asteptat.

Cainii sunt animale sociabile, iata de ce este imposibil sa ii tii inchis. Daca vei incerca sa il educi prin metoda inchiderii, acesta va deveni hiperactiv si respectiv, va latra si va avea un comportament neadecvat. Zgarda de dresaj devine astfel, modalitatea optima prin care iti poti asigura un tovaras loial si un bun partener.

Zgarda este primul pas care te va ajuta sa controlezi comportamentul public al tovarasului tau.

Pasii urmatori

Zgarda de dresaj nu este singurul element care te va ajuta sa ii oferi patrupedului tau atmosfera necesara, pentru a se dezvolta in modul cel mai efectiv.

Adreseaza-te pe nume

Cainii, precum si oamenii poseda sentimentul identitatii si personalitatii, iata de ce adresarea pe numele sau este o componenta obligatorie. O atentie deosebita atrageti la ocazia cu care te adresezi acestuia pe nume. Daca il numesti, atunci aceasta e valabila doar cand va adresati cu o comanda.

Oferiti-i afectiune

S-ar parea ca mancarea este cel mai important element la care atrag atentia cainii, dar de fapt, cainii sunt predispusi mai mult sa ramana multumiti daca il vei lauda si oferi recompensa emotionala.

Controlati timpul de dresaj

Cainii obosesc foarte rapid la actiunile de dresaj, de aceea veterinarii recomanda ca dresajul sa fie facut in mai multe sesiuni, dar mai scurte.

Mancare echilibrata

Mancarea patrupedului tau trebuie sa fie echilibrata si sa-i asigure toti nutritorii necesari.

Dupa o sesiune de dresaj, nimic nu poate fi mai bun decat o imbratisare si o portie de mancare.

Un caine care se bucura de libertate, indiferent de faptul ca poarta zgarda de dresaj sau nu este cheia produselor Zgarda Dresaj. Ai grija de cainele tau si de spatiul public, educa bunele obiceiuri.

0 Shares
1 comment
  1. Foarte bun site-ul, am gasit ce cautam, multumesc pentru postare.

Comments are closed.

You May Also Like