Freza de zapada – solutia iernii

0 Shares
0
0
0

freze zapadaZapada reprezinta pentru multi motiv de bucurie, de la cei mici la adulti, indiferent de zona in care locuiesc. Dificultatea deblocarii cailor de acces, a parcarilor, curtilor sau gradinilor este redusa acum cu ajutorul frezelor de zapada ce reprezinta solutia optima pentru deszapezire.

Freza de zapada este recomandata pentru inlaturarea zapezii cu efort minim din partea utilizatorului, in special daca se foloseste o freza de zapada pe benzina sau pe motorina, cu autopropulsie. Avantajul frezelor de zapada cu motor termic il reprezinta libertatea de miscare oferita utilizatorului in operatiunea de deszapezire.

In alegerea frezei de zapada trebuie sa se tina cont de latimea de lucru, inaltimea de lucru, puterea motorului, in functie de suprafata ce trebuie deszapezita.

Frezele de zapada electrice sunt recomandate pentru inalturarea zapezii pe suprafete mici si medii, cum ar fi curti, trotuare, alei etc. si necesita conectarea la o sursa de curent electric.

Frezele de zapada sunt special concepute pentru eficientizarea operatiunii de deszapezire, evitand disconfortul creat de stratul de nea asternut. Freza de zapada reprezinta solutia pentru o iarna linistita, fara cai de acces blocate de stratul de zapada.

0 Shares
You May Also Like